Emma Răducanu are Covid 19, şi-a anulat turneele următoare

Emma Răducanu a fost nevoită să renunţe la turneul de la Mubadala World Tennis Championship, un turneu demonstrativ prevăzut săptămâna viitoare la Abu Dhabi.

13 dec. 2021, 18:30
Emma Răducanu are Covid 19, şi-a anulat turneele următoare
Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Londra

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câştigătoare la US Open, a fost testată pozitiv la Covid-19. Ea este nevoită să renunţe la un turneu demonstrativ în Emiratele Arabe Unite.

Emma Răducanu a fost nevoită să renunţe la turneul de la Mubadala World Tennis Championship, un turneu demonstrativ prevăzut săptămâna viitoare la Abu Dhabi.

LIGA CAMPIONILOR optimi de finală. Gafă colosală a UEFA! Tragerea la sorţi s-a repetat: PSG – Real Madrid, derby-ul optimilor
Răducanu ar fi trebuit să debuteze la un meci contra elveţiencei Belinda Bencic. Organizatorii au explicat că au început să-i caute o înlocuitoare.

La turneul din Emirate vor mai fi Rafael Nadal, Dominic Thiem, Andy Murray, Andrei Rublev, Casper Ruud şi Denis Şapovalov.

Emma Răducanu, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului, decernat de BBC

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost inclusă pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie, acordat de BBC.

Emma Răducanu, în cursa pentru personalitatea sportivă a anului 2021. Are nevoie de voturile românilor! Unde o poţi vota
Alături de Răducanu, au mai fost niminalizaţi Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder şi şi-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) şi sportiva paralimpică Dame Sarah Storey, trimplă campioană la Tokyo.

Votarea va fi deschisă în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări.

Ministrul britanic al Educaţiei, Nadhim Zahawi, a anunţat că sunt cazuri de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului în spitalele din Marea Britanie, informează The Guardian.

El a precizat că Marea Britanie a mai trăit un astfel de scenariu cu celelalte variante, atunci când au apărut, şi că “foarte curând” Omicrom va deveni varianta predominantă în ţară. Acum o treime din infecţiile de la Londra sunt cu Omicron.

Deşi Omicron este o variantă mai puţin severă decât celelalte, Zahawi a subliniat că este o variantă cu contagiozitate înaltă şi că dacă în Marea Britanie se va ajunge până la sfârşitul lunii la un milion de cazuri, trei zile mai târziu se va ajunge la două milioane de cazuri.


loading...
Partenerii noștri