Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși e imaginea Porsche. „Nu voi renunța niciodată la ea!”

Emma Răducanu, care va împlini 20 de ani în noiembrie, a devenit una dintre cele mai populare sportive din lume după succesul din 2021 de la US Open, iar contractele de imagine au venit pe bandă rulantă. Unul dintre ele este cel cu Porsche, însă sportiva cu tată român conduce o Dacia Sandero.

23 sept. 2022, 12:29

Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși e imaginea Porsche. „Tatăl meu este român și prima lui mașină a fost o Dacia. Așa că, da, am o Dacia Sandero, albă. A fost amuzant, mi-am luat examenul cu trei zile înainte de primul lockdown, în pandemie, despre care știam într-un fel că va incepe, așa că trebuia să ne cumpărăm o mașină cât mai repede. Am cumpărat-o la mâna a doua, pentru 5.000 de lire sterline. Am avut grijă de ea. Nu voi renunța niciodată la ea”, a declarat Emma Răducanu pentru The Sun.

Citeşte şi: Emma Răducanu a câștigat în doar câteva luni cât Simona Halep în toată cariera. Venituri colosale pentru tenismena cu origini românești

Deşi este un superstar în Marea Britanie, Emma Răducanu nu a primit niciun un ban pentru a promova o marcă de buget cum este Dacia care, totuși, se află în topul celor mai vândute mașini din Europa prin modelele Sandero și Duster.

Citeşte şi: Emma Răducanu, discurs impresionant în română după primul meci la Transylvania Open. „Îmi place România foarte mult. Cred că sunt acasă aici!” VIDEO

De la firma cu care are contract, Emma Răducanu preferă modelul Porsche 918 Spyder, „dar nu e nicio șansă că m-ar lăsa să mă apropii de unul”. Întrebată ce ar prefera să conducă, un Porsche 911 sau un Taycan, Emma Răducanu a mărturisit: „Orice 911. Sunt acolo. Nu contează. Cu siguranță am un respect mai mare pentru mașinile electrice, după ce am condus un Taycan. Accelerația este atât de lină, este aproape ca și cum ai decola într-un OZN. Și, evident, este grozav pentru planetă. Dar, pentru mine, nimic nu poate depăși cu adevărat mirosul și sunetul organic al unei mașini obișnuite”.