Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Palatul Windsor. Ţinută superbă purtată de sportiva de origine română FOTO

Tenismena de origine română Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor, în timpul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022.

29 nov. 2022, 23:06
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Palatul Windsor. Ţinută superbă purtată de sportiva de origine română FOTO

Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor. Înnobilarea a avut loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022.

„A fost grozav să primesc această onoare din partea Majestății Sale Regele Charles al III-lea. Sunt extrem de recunoscătoare,” a spus Emma Răducanu, după ceremonie, notează Daily Mail.

Până la jucătoarea cu origini chinezo-românești, Virginia Wade, la Wimbledon 1977, fusese ultima jucătoare din Marea Britanie care a reușit câștigarea unui titlu de mare șlem.

Emma Răducanu

Jucătoarea cu origini româneşti, care a câştigat US Open în 2021, a reuşit să strângă o sumă colosală din sponsorizări, în ciuda faptului că în carieră pare că bate pasul pe loc.

Emma Răducanu se află pe locul 3 în topul atletelor care au câştigat cei mai mulţi bani din sport, în 2022.

Conform publicaţiei britanice The Sun, Emma Răducanu a strâns nu mai mult, nu mai puţin, de 22 de milioane de lire sterline din înţelegerile pe care le are cu branduri de top şi din turneele la care a participat.

Citeşte şi: Dorel loveşte din nou! Peluza stadionului de 15 milioane de euro din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri VIDEO