Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a. Sportiva se află pe listă alături de Daniel Craig şi Joanna Lumley

Emma Răducanu ar putea fi decorată de Regina Elisabeta a II-a. Românca a uimit întreaga planetă după ce a câştigat turneul US Open în 2021, performanţă care i-a determinat pe jurnaliştii de la BBC să-i acorde titlul de personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

27 dec. 2021, 23:38
Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a. Sportiva se află pe listă alături de Daniel Craig şi Joanna Lumley
Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a

Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a. Sportiva se află pe lista personalităţilor ce vor fi onorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul nou, alături de actori precum Daniel Craig şi Joanna Lumley, relatează Daily Mail.

Citeşte şi: Emma Răducanu a mai dat o lovitură financiară! Britanica a devenit ambasador al mărcii Evian

Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a

Potrivit presei britanice, Emma Răducanu urmează să primească distincţia MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic). Asemenea onoruri se acordă doar de două ori pe an, de Anul Nou şi de ziua Majestăţii Sale.

Dacă se va confirma primirea decoraţiei, tânăra va deveni cea mai tânără beneficiară a titlului. Şansele sunt destul de promiţătoare, având în vedere că jucătoarea de tenis a primit o scrisoare de felicitare din partea reginei, în urma succesului de la US Open 2021.

În plan financiar, Emma Răducanu prosperă. Regatul anunţă că Emma a semnat un nou contract important de sponsorizare, al 6-lea la număr. Cotidianul The Mail on Sunday, anunţă că Emma Răducanu tocmai a semnat un contract de sponsorizare cu Vodafone.

Iar Cotidianul The Mail on Sunday anunţă că sportiva tocmai a semnat un contract de sponsorizare cu Vodafone. În plus, britanica de origine română a mai semnat în ultima perioadă, contracte de imagine cu branduri uriaşe precum British Airways, Tiffany&Co, Vogue, Dior şi Evian. Ea va ajunge să încaseze anual circa 10 milioane de lire sterline numai de pe urma acestor angajamente, scrie Mediafax.