Emma Răducanu a ajuns în România. Ea a primit cadou o ie la sosirea la hotel

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu, câştigătoarea US Open 2021 a sosit în România pentru participarea la turneul Transylvania Open de la Cluj.

23 oct. 2021, 10:05
Emma Răducanu a ajuns în România. Ea a primit cadou o ie la sosirea la hotel

„Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open. Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoţită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă”, informează organizatorii.

Am aşteptat-o pe Emma cu braţele deschise şi sperăm să aibă parte de o experienţă deosebită în România, ţara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar şi pentru celelalte jucătoare, mai multe activităţi prin care să facă cunoştinţă cu Transilvania, dar şi produse tradiţionale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, şi câte o ie, bluza tradiţională românească„, a declarat Patrick Ciorcilă.

 

Măsurile anti-Covid anunţate de autorităţi şi care ar urma să intre în vigoare din 25 octombrie pentru 30 de zile lovesc în plin organizatorii Turneului Transylvania Open, care debutează sâmbătă cu calificările. Directorul turneului, Patrick Ciorcilă, roagă autorităţile să nu impună restricţii pentru spectatori.

Citeşte şi Emma Răducanu, mesaj în limba română înainte de participarea la Transylvania Open VIDEO

”Am reuşit să pregătim cel mai puternic turneu WTA organizat vreodată în România, cu jucătoare de top mondial pe care publicul românesc nu a avut niciodată şansa să îl vadă live, decât la competiţii în afara ţării. Este un eveniment de interes internaţional, în care am investit enorm şi la care am lucrat cu sufletul.

Rugăm autorităţile să fie cerebrale privind măsurile pe care le impun pentru organizarea competiţiilor sportive. Considerăm că interzicerea accesului populaţiei vaccinate la astfel de evenimente sportive ar fi o lovitură gravă dată organizatorilor de evenimente sportive care sunt deja în derulare şi reprezintă o campanie anti-vaccinare. Practic, înţelegem că persoanele vaccinate nu au niciun beneficiu, iar astfel de măsuri nu încurajează sub nicio formă promovarea vaccinării în rândul populaţiei”, a declarat Patrick Ciorcilă.

Citeşte şi Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO

Turneul Transylvania Open se desfăşoară între 23-31 octombrie, cu participarea unor nume mari din tenisul mondial feminin, între care se află Simona Halep, Garbine Muguruza, Emma Răducanu, Andrea Petkovic, Elise Mertens.