Emma Răducanu, mesaj emoţionant înaintea participării la Transylvania Open 2022. „Ador să mă întorc în România!” VIDEO

Emma Răducanu (19 ani, locul 67 WTA) a confirmat participarea la Transylvania Open 2022, turneu care se va desfăşura la Cluj-Napoca între 10 și 16 octombrie, şi le-a transmis românilor un mesaj special.

03 oct. 2022, 11:10
Emma Răducanu, mesaj emoţionant înaintea participării la Transylvania Open 2022. „Ador să mă întorc în România!” VIDEO
Emma Răducanu, mesaj emoţionant înaintea participării la Transylvania Open 2022. "Ador să mă întorc în România!"

Emma Răducanu, mesaj emoţionant pentru români înaintea participării la Transylvania Open 2022. Britanica de origine română s-a recuperat după accidentarea suferită în turneul de la Seul, când a fost nevoită să se retragă în semifinale. Emma Răducanu a participat şi la ediţie trecută a turneului, când a ajuns în sferturile de finală.

Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși e imaginea Porsche. „Nu voi renunța niciodată la ea!”

„M-am simțit foarte bine anul trecut în Cluj, oamenii au fost extraordinari și m-au făcut să mă simt extrem de bine. Așa că sunt încântată și fericită să revin anul acesta. De fiecare dată când am ocazia, ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo și am multe amintiri plăcute. Aștept cu nerăbdare să mă întorc, ne vedem în curând”, a spus Emma Răducanu într-un mesaj aproape integral în limba engleză.

Emma Răducanu, cerută în căsătorie la Royal Albert Hall, din Londra. Cum a reacţionat câştigătoarea de la US Open

Transylvania Open oferă premii totale de 251.750 de dolari, iar la competiţie participă nume importante din circuitul WTA, precum Barbora Krejcikova, Irina Begu, Anastasia Potapova, Anhelina Kalinina, Anna Bondar, Marta Kostyuk, Jasmine Paolini, Ana Bogdan sau Emma Răducanu.