Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO

Emma Răducanu a jucat o partidă de tenis cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Conform Daily Mail, Kate Middleton a declarat că victoria Emmei de la Flushing Meadows a fost una "foarte impresionantă". Meciul special a avut loc la National Tennis Centre din Londra.

24 sept. 2021, 16:32
Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO
Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton

Emma Răducanu

, partidă de tenis cu Kate Middleton. Ducesa de Cambridge  în vârstă de 39 de ani, care a revenit la îndatoriri după vacanţa de vară, a participat vineri la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association (LTA) în onoarea sportivilor britanici Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid şi Alfie Hewett care au participat la turneu, transmite News.ro.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este, cu victoria de luna aceasta din Statele Unite, prima britanică ce a câştigat un titlul Grand Slam în 44 de ani.

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC şi LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deţine titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună.

Citeşte şi: Emma Răducanu are un iubit celebru! Este artist şi are milioane de urmăritori pe Instagram FOTO

Ducesa s-a alăturat sărbătorii găzduite de programul LTA Youth, la care cei patru campioni şi alteţa regală s-au aflat pe teren alături de copiii care iau parte la această schemă.

Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton

Iniţiativa LTA are ca obiectiv sprijinirea unei noi generaţii de jucători, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.

După participarea la turneul Wimbledon de vara aceasta, Răducanu, ambasadoare a LTA Youth, a vizitat scoala din Bromley, unde a învăţat, pentru a-i impulsiona pe copii să facă sport.

Să fiu din nou aici mă face să vreau să fac mai mult pentru că, văzându-le feţele încântate când am intrat, mă motivează. Nu îi pot dezamăgi şi vreau să înaintez în propria carieră. Tenisul este un sport incredibil, îţi oferă atât de multe oportunităţi şi este foarte amuzant”, a spus ea.


loading...