Emma Răducanu s-a retras de la Transylvania Open în urma unei accidentări

Jucătoarea de tenis s-a retras de la Transylvania Open din cauza unei accidentări, potrivit organizatorilor WTA 250.

06 oct. 2022, 20:36
Emma Răducanu s-a retras de la Transylvania Open în urma unei accidentări

Emma Răducanu a suferit o accidentare la turneul de la Ostrava, în urma căreia s-a rănit la încheietură și e nevoită să-și închidă sezonul mai devreme, tânăra jucătoare nemaiparticipând la un alt turneu în restul anului.

Campioana US Open din 2021, în vârstă de 19 ani, a primit un wild card de la organizatorii Transylvania Open.

Citește și: Emma Răducanu, mesaj emoţionant înaintea participării la Transylvania Open 2022. „Ador să mă întorc în România!” VIDEO

Jucătoarea de tenis a fost una dintre cele mai apreciate prezențe de la turneul din 2021 de la Cluj, ajungând atunci până în sferturile de finală. „Am fost încântată de zilele petrecute aici. Oamenii au fost atât de amabili și primitori. Toată lumea a făcut tot posibilul să îmi facă șederea cât mai plăcută și le sunt recunoscătoare. Am fost surprinsă decât de mult m-au susținut românii și sunt dezamăgită că nu le-am putut oferi o performanță mai bună. Cu siguranță o să revin la un turneu în românia anul viitor. O să mă asigur că turneele de aici vor avea prioritate în calendarul meu, pentru că înseamnă mult pentru mine”, spunea Emma la acea vreme.

Deși și-a dorit să se întoarcă anul acesta la Cluj, va trebui să amâne pentru anul viitor.

”Din păcate, Emma Raducanu nu va fi alături de noi la această ediţie Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informaţie de curând. Ştim că mulţi fani îşi doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini româneşti, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experienţă. Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situaţii singura soluţie este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate şi să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne aşteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracţie la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA250.

Citește și: Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero, deși e imaginea Porsche. „Nu voi renunța niciodată la ea!”