Emma Răducanu şi-a etalat colecţia de bijuterii la Australian Open. Accesoriile de lux purtate costă aproape 50.000 de euro!

Emma Răducanu s-a calificat marţi în turul al doilea tur al Australian Open, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens, la scor 6-0, 2-6, 6-1. Sportiva britanică cu origini româneşti a impresionat nu numai prin performanţele din teren, ci şi prin bijuteriile purtate pe teren.

19 ian. 2022, 17:55
Emma Răducanu şi-a etalat colecţia de bijuterii la Australian Open. Accesoriile de lux purtate costă aproape 50.000 de euro!
Emma Răducanu, desemnată sportiva anului la British Sports Awards

Emma Răducanu şi-a etalat colecţia de bijuterii la Australian Open, după ce în septembrie 2021 a semnat un contract în valoare de două milioane de lire sterline (aproape 2,5 milioane de euro) cu Tiffany, celebra companie americană de bijuterii pe lux.

Astfel, Emma Răducanu i-a surprins pe fanii sportului alb nu numai prin performanţele sale din teren, ci şi prin bijuteriile scumpe pe care le-a purtat.

La Melbourne, sportiva britanică de 19 ani a purtat o brăţară ce costă aproape 19.000 de lire (aproape 23.000 de euro), un inel de 4.975 de lire sterline (aproape 6.000 de euro), pe care le-a accesorizat cu o pereche de cercei de 2.575 de lire sterline (aproape 3.100 euro)

De asemenea, jucătoarea de tenis a purtat o brăţară cu zale de 3.700 de lire sterline (aproape 4.500 de euro), precum şi un pandantiv în formă de cruce cu o valoare estimată de 9.875 de lire sterline ( aproape 12.000 de euro), scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Din estimările specialiştilor, Emma Răducanu are la doar 19 ani o avere estimată la şase milioane de lire sterline (peste 7,2 milioane de euro), după ce a câştigat aproape două milioane de euro prin victoriile de la US Open.

Citeşte şi: Emma Răducanu se umple de bani! A semnat cu încă un brand celebru FOTO

În următorul tur al Australian Open, Emma Răducanu va juca împotriva lui Danka Kovinic, o jucătoare din Muntenegru.

Emma Răducanu, adolescenta de origine română campioană la US Open, a fost desemnată de BBC personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a uimit lumea sportului în luna septembrie, când a devenit, la doar 18 ani, prima jucătoare venită din calificări care câştigă un turneu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez în finala de la Flushing Meadows.

Ea este, de asemenea, prima jucătoare de tenis din Marea Britanie care a cucerit un trofeu major după Virgina Wade, campioană la Wimbledon în 1977.

Emma Răducanu i-a devansat pe săritorul în apă Tom Daley, clasat pe locul al doilea, şi pe înotătorul Adam Peaty, care a ocupat poziţia a treia, dar şi pe boxerul Tyson Fury, fotbalistul Raheem Sterling şi ciclista paralimpică Sarah Storey.

Citeşte şi: Emma Răducanu, desemnată Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie