Emma Răducanu va participa la Transylvania Open 2022. Mesaj emoționant al sportivei VIDEO

Emma Răducanu a anunţat, luni, că va participa la Transylvania Open 2022, turneu WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 8-16 octombrie 2022.

12 sept. 2022, 19:27
Emma Răducanu va participa la Transylvania Open 2022. Mesaj emoționant al sportivei VIDEO
Emma Răducanu va participa la Transylvania Open 2022. Mesaj emoționant al sportivei

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open 2022. „M-am simţit foarte bine anul trecut la Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt extrem de bine, aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să mă întorc şi anul acesta. De fiecare dată când am ocazia ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo şi am multe amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să mă întorc. Ne vedem curând”, a declarat Emma Răducanu, nr. 83 WTA. Anul trecut, la prima ediţie a turneului, sportiva cu tată român şi mamă chinezoaică a ajuns până în sferturile de finală.

Emma Răducanu a câștigat în doar câteva luni cât Simona Halep în toată cariera. Venituri colosale pentru tenismena cu origini românești

Emma Răducanu conduce o maşină românească! Sportiva a atras atenția marilor branduri după ce a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam la doar 19 ani – US Open 2021. Ea a semnat contracte de imagine cu Evian, British Airways, Dior și Vodafone. La începutul acestui an, a devenit ambasador al brandului nemţesc Porsche, dar conduce o maşină românească, mai exact o Dacia Sandero, veche de cinci ani!

Emma Răducanu, decorată de Regina Elisabeta a II-a. Sportiva se află pe listă alături de Daniel Craig şi Joanna Lumley