Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca! Simona Halep, înscrisă şi ea la „Transylvania Open”

Simona Halep, 15 WTA, Elise Mertens, 18 WTA, Emma Răducanu, 22 WTA, recent câştigătoare a US Open, Anett Kontaveit, 23 WTA, şi Paula Badosa, 27 WTA, sunt înscrise la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca.

29 sept. 2021, 16:04
Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca! Simona Halep, înscrisă şi ea la „Transylvania Open”

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca! Partidele se vor juca între 23 şi 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. „Transylvania Open” va fi ultima competiţie înintea Turneului Campioanelor.

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca!

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în faţa fanilor români. Tatăl meu este din România, aşa că să particip pentru prima dată la o competiţie WTA în ţara în care s-a născut este un moment special şi abia aştept să ajung la Cluj”, a transmis Emma Răducanu.

Emma Răducanu are un iubit celebru! Este artist şi are milioane de urmăritori pe Instagram FOTO

Aceasta este al doilea turneu WTA 250 organizat la Cluj-Napoca, în acest an, după Winners Open, care a avut loc în iulie. Andrea Petkovic, 64 WTA, câştigătoarea de atunci, este şi ea înscrisă pe tabloul principal al „Transylvania Open”.

„Avem un tablou foarte puternic, iar competiţia se anunţă a fi una strânsă! Vom vedea cu siguranţă nişte meciuri memorabile. Sincer, la câte nume importante vor veni, turneul din octombrie este unul de calibrul turneelor WTA 500. Orice organizator de turneu şi-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep şi Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o şansă unică de a le vedea pe teren. Le aşteptăm cu mare drag pe toate jucătoarele înscrise la Transylvania Open, unde le pregătim multe surprize. Tenis, condimentat cu un strop de magie”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.

Dintre jucătoarele române, pe tabloul principal mai este înscrisă Irina Camelia Begu, locul 58 WTA, alte 11 românce urmând a evolua în calificări. Ultima jucătoare direct acceptată pe tabloul principal este rusoaica Varvara Graceva, locul 88 WTA.

Emma Răducanu, senzațională la premiera noului film James Bond

„No Time To Die”, cel mai nou film din seria James Bond, a avut premiera marți seară, la Londra, iar la eveniment au participat nume importante. Emma Răducanu a avut una dintre cele mai apreciate apariții. Campioana de la US Open a avut una dintre cele mai apreciate apariții ale serii. Jucătoarea de 18 ani a ales o o rochie albă, lungă, cu care a atras toate privirile pe covorul roșu!