Emmanuel Macron, pălmuit în public. Momentul în care preşedintele Franţei este agresat în timp ce saluta mulţimea VIDEO

Emmanuel Macron a început săptămâna trecută un turneu maraton în Franța, în perspectiva alegerilor regionale și a celor prezidențiale de anul viitor. În departamentul Drome a avut parte de o surpriză care i-a şocat şi pe opozanţii săi.

08 iun. 2021, 16:29
Emmanuel Macron, pălmuit în public. Momentul în care preşedintele Franţei este agresat în timp ce saluta mulţimea VIDEO

În imaginile video se poate vedea cum preşedintele Franței este pălmuit de un bărbat. Agresorul se definește pe rețelele de socializare drept „anarhist”. Două persoane au fost arestate în acest caz.

Presa franceza relatează că individul care l-a atacat pe Emmanuel Macron a strigat un slogan „al extremei drepte regaliste” inainte de a-l lovi.

Citeşte şi Emmanuel Macron, la cafea pe terasă cu premierul. Franţa a redeschis cafenelele şi a decalat cu două ore interdicţia de circulaţie

Le Figaro scrie că Emmanuel Macron se afla la un restaurant din centrul oraşului Valence pentru a lua masa, dar a luat o pauza pentru a saluta un grup de simpatizanţi veniţi să-l salute. Acolo, unul dintre oamenii prezenţi, care se definise mai devreme ca „anarhist” l-a lovit peste faţa pe preşedinte. Autenticitatea videoclipului, în care se aude „Jos cu Macronie”, publicat pe reţelele de socializare, a fost confirmată de anturajul lui Emmanuel Macron.

Este pentru prima oară când Emmanuel Macron este victima unei agresiuni fizice de la instalarea sa în funcţia de preşedinte al Franţei, pe 17 mai 2017.

Video cu momentul în care Macron este pălmuit:

Citeşte şi Emmanuel Macron promite câte 300 de euro tinerilor în vârstă de 18 ani. Care sunt condiţiile


loading...