Emoții copleșitoare trăite de Dan Negru. Ce s-a întâmplat în avionul cu care se întorcea de la Ierusalim

După ce a petrecut Învierea Domnului și prima zi de Paște la Ierusalim, Dan Negru a revenit în țară. Acesta a avut parte de u surpriză uriașă în avionul de întoarcere.

18 apr. 2023, 18:21
Emoții copleșitoare trăite de Dan Negru. Ce s-a întâmplat în avionul cu care se întorcea de la Ierusalim

Moment extrem de emoționant trăit de Dan Negru în avionul care îl aducea de la Ierusalim la București, în a doua zi de Paște. Realizatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip care surprinde momentul în care pasagerii cântă, la momentul aterizării, „Hristos a Înviat. Pe filmare se vede că și acesta cântă alături de el.

Citește și: Dan Negru critică dur programul TV de Paște: ”Kevin a rămas și Iisus a fost exilat și nu din rațiuni de business, după cum se vede în audiențe”

Dan Negru a petrecut Învierea și prima zi de Paște la Mormântul Sfânt din Ierusalim. Apoi acesta a revenit în țară, iar la aterizare a fost martorul unui moment de-a dreptul impresionant.  Un grup mic de pasageri s-au adunat în partea din față a aeronavei și au început să cânte „Hristos a înviat din morți!”. Prezentatorul TV a surprins acest moment extrem de emoționant și a postat pe Facebook imaginile, alăturând postării acest comentariu „Binele e continuu. Răul e accidental! Așa arată aterizarea după Paște“.

Cum era de așteptat, postarea a devenit virală extrem de rapid, adunând sute de like-uri și distribuiri. Nici comentariile internauților nu au întârziat să apară.

„Aceste momente sunt adevărate trăiri de credință! Foarte frumos! Hristos a înviat!“, a fost unul dintre ele.

„Într-adevăr cea mai emoționantă aterizare… Respect și aleasa prețuire!“, „Hristos a înviat! Emoționant… am lăcrimat când am văzut filmul. FELICITĂRI, DAN NEGRU!“, „Super!!! Doamne, încep să mai am speranțe că nu e totul pierdut!! Îți mulțumim, Doamne, pentru oamenii care propagă cuvântul Tău!“, au scris alți internauți care au văzut imaginile.

Dan Negru a petrecut Paștele în Ierusalim

Dan Negru a ales să petreacă Paștele la Mormântul Sfânt, de unde a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare toate emoțiile și trăirile care l-au încercat în fața minunii. Învierea Domnului este una dintre cele mai profunde sărbători creștine.

„La Jerusalim a venit Lumina! Mă întreabă mulți cum am văzut miracolul luminii din Jerusalim. Prea mulți caută miracole în credință! Credința nu e despre miracole! Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield! Ce credința ar fi aia în care Dumnezeu și-ar manifesta puterea? Puterea produce supunere! Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea!

Citește și: VIDEO Dan Negru, în vizită la Mormântul Sfânt: ”Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea!”