Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

Oana Roman îmbracă din nou rochia de mireasă, duminică. Fiica fostului prim ministru Petre Roman se cunună religios cu Marius Elisei, cu care s-a căsătorit deja la starea civilă. Evenimentul are o dublă încărcătură, pentru că tot duminică va fi botezată şi fetiţa celor doi.

15 iun. 2014, 08:04
Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

Cu atâtea pregătiri pentru nunta şi botezul de duminică, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Oana Roman să mai găsească timp să scrie şi pe Facebook. Ea a transmis pe reţeaua de socializare un mesaj neaşteptat.

„Sunt zen! Totul e aranjat si simt ca va fi super frumos! Multumesc tuturor pentru mesaje! Am o rochie superba, un buchet de vis! Am un sot minunat un copil divin si oameni buni si frumosi in jur! Noapte buna tuturor!”, a scris Oana pe pagina sa oficială de Facebook.

Oana Roman va purta o rochie ivoire, creată de sora ei Catinca, iar pentru micuţa Maria Isabela sunt cumpărate trei ţinute. Cea mai importantă este o rochiţă albă cu trenă pe care Oana a cumpărat-o de la Paris. 

NUNTA OANEI ROMAN, evenimentul monden al weekendului. Cum va arăta ROCHIA DE MIREASĂ

De asemenea, în ziua nunţii, fiica lui Petre Roman va purta o pereche de pantofi superbi cumpăraţi tot din Paris şi va avea un buchet din trandafiri îngheţaţi, ultima fiţă în materie de aranjamente florale pentru nunţi.

Petrecerea Oanei Roman ar putea fi stricată, însă, de vreme, întrucât în Capitală sunt anunţate ploi duminică după amiază. Petrecerea va avea loc la Palatul Ştirbei.

Vezi şi: Ghinion pentru Oana Roman înainte de nuntă. Soţul ei a fost dus de urgenţă la spital

Chiar dacă Oana Roman s-a simţit slăbită după intervenţiile chirurgicale repetate la care a fost supusă în ultimele luni, ea a pregătit evenimentele de duminică în cel mai mic detaliu, dorind ca ziua să decurgă perfect.

Citeşte şi: Momente cumplite pentru Oana Roman: M-am trezit la Reanimare, plină de tuburi, sonde şi branule