NUNTA OANEI ROMAN, evenimentul monden al weekendului. Cum va arăta ROCHIA DE MIREASĂ

Oana Roman se mărită. Pe 15 iunie, fiica lui fostului premier Petre Roman îşi va boteza fetiţa şi se va căsători cu alesul inimii ei, Marius. În emisiune TV, Oana Roman a dezvăluit câteva detalii despre nuntă, dar şi despre rochia de mireasă. 

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 19:27
NUNTA OANEI ROMAN, evenimentul monden al weekendului. Cum va arăta ROCHIA DE MIREASĂ

Oana Roman are emoţii mari pentru acest weekend, mai ales că va fi implicată într-un dublu eveniment: se mărită cu Marius Elisei şi o botează pe fiica lor, Maria Isabela.

Vezi detalii despre botezul fetitei Oanei Roman

Oana a dezvăluit şi cum va arăta rochia ei de mireasă şi verighetele. Rochia Oanei va fi realizată de sora ei, Catinca, din saten şi dantelă, în culoarea ivoire. De asemenea, în ziua nunţii, fiica lui Petre Roman va purta o pereche de pantofi superbi cumpăraţi tot din Paris.

Verighetele sunt realizate din aur alb, comandate din Italia, iar inelul ei de cununie este încrustat cu diamante.

La petrecerea de nuntă vor cânta Dragoş Chircu, Delia, Elena Gheorghe, Emilia Ghinescu, Elena Merişoreanu, Catanga, Adi de la Vâlcea, Liviu Mititelu.

„Vor fi multe genuri de muzică. Vom dansa pe o melodie care mie îmi place foarte mult, cântată de Lara Fabian şi se numeşte Je T’aime”, a declarat Oana, citată de libertatea.ro.