EMOŢIONANT: căţelul Bobiţă a păzit salvarea unde era tratat stăpânul lui. Ce s-a întâmplat când bărbatul a plecat spre spital

Momente impresionante la Slatina, după ce un bărbat a leşinat pe stradă şi a primit, apoi, îngrijiri medicale în ambulanţă.

28 oct. 2019, 17:48

Bobişă, căţelul bărbatului care a leşinat, nu şi-a părăsit stăpânul timp de zeci de minute. A stat lângă ambulanţă pe toată perioada în care acesta primea îngrijiri medicale.

Primele maimuţe carnivore din lume. Unde au apărut şi de ce sunt apreciate de oameni

Mai mult, când stăpânul său a fost dus la Spitalul Judeţean Slatina, căţelul a fost păzit de un echipaj de poliţie până când un membru al familiei a venit să-l recupereze.

„Cățel rămas în stradă după ce stăpânul a leșinat și a fost preluat de ambulanță, zona Steaua, Slatina! După ce am ajutat la transportarea pacientului la UPU Slatina, ne-am întors şi l-am luat şi pe Bobiţă! Împreună cu Bobiţă am aşteptat stăpâna care a venit de la Râmnicu Vâlcea într-un târziu şi i-am arătat lui Bobiţă că nu numai cățelul poate fi fidel omului, ci şi invers!”, a scris poliţistul Viorel Teacă pe Facebook.

Şobolanii ştiu cel mai bine să evite pericolele, iar pisicile nu fac faţă să-i stârpească

Polițiștii i-au condus apoi pe Bobiță și pe stăpâna lui până acasă.

„Prin modul lui Bobiță de a se comporta, am rămas profund impresionat, așă că i-am promis că ne întoarcem după el și am făcut-o! Noapte linistită Bobiță! Noapte linistită tuturor! Si nu uitați întotdeauna exista speranta! Fiti mai buni unii cu alții! P.S. pentru un cățel nu conteaza daca esti bogat sau sărac el te iubeste necondiționat”, a mai scris Viorel Teacă.