EMOŢIONANT. Mama lui Gigi Becali, în lacrimi: Casa este pustie fără el. Mă rog mereu să-i dea drumul VIDEO

Mama lui Gigi Becali a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate pentru România TV, despre fiul ei şi despre drama familiei după ce latifundiarul a fost condamnat la închisoare.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 17:52
EMOŢIONANT. Mama lui Gigi Becali, în lacrimi: Casa este pustie fără el. Mă rog mereu să-i dea drumul VIDEO

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, a vorbit pentru prima dată despre drama trăită de familia ei. Cu lacrimi în ochi, bătrâna a mărturisit că fără fiul ei casa este pustie.

„Îi mai ziceam, nu mai vorbi, mai, nu mai vorbi că o să-ţi facă rău aştia. Nu au ce să-mi facă mama, că eu nu am făcut rău la nimeni. Casa este pustie fără Gigi, Doamne fereşte! Nici duşmanilor, cel mai mare duşman, să nu îi zici, să nu-i urezi aşa ceva. Nici nu vreau să am duşmani şi mă rog mereu pentru duşmani, mă rog mereu: Doamne, îmblânzeşte duşmanii fiului meu! Mă rog mereu să-i dea drumul! Nu-i blestem cum blesteamau unii. Mi-a spus cineva să fac mereu rugaciunea asta pentru duşmani: Doamne, întoarce la rugăciune pe toţi duşmanii fiului meu, zic mereu, a mărturist pentru România TV mama lui Gigi Becali.

Întrebată despre sentinţa dată de judecători, mama latifundiarului s-a declarat revoltată spunând că cei care l-au condamnat vor ajunge în iad.

Cum au făcut cu Gigi acuma, vai de capul lor, Iadul îi mănâncă. Nu au judecat drept. Adică îţi fură maşina, îţi găseşti maşina şi te închide pe tine şi rămân hoţii afară… şi te mai ia şi cu mascaţii. Gigi le-a dat şi bere, le-a dat şi bani să plece acasă. Nepotul spunea: hai să anunţăm poliţia şi Gigi: lasă că mi-e milă de ei, lasă că au copii. Ăla cu terenurile era terminat de 17 ani. Ei l-au deschis din nou pentru ca ii vor raul lui. Ţine băiatul nevinovat pentru faceri de bine, îl ţine închis în închisoare. De câte ori mă duc prin ţară, la Sf Parascheva, toată lume mi-a spus: doamnă, ne rugăm şi noi, a mai spus Alexandra Becali.

Femeia nu a uitat nici măcar o secundă de momentul în care a fost pentru prima dată arestat Becali.

Băteau la uşă, eu eram în dormitor dormeam. Nu se vedea bine că era şase dimineaţa. Deschid uşa şi când văd 30 de mascaţi. Doamne Dumnezeule, ce o fi cu băiatul meu? Mascaţii la uşă şi el zice: ce te sperii aşa, nu au ce să îmi facă, nu am făcut nimic. Atunci m-am îmbolnăvit la inimă. A coborat Gigi, a dat o declaraţie. Mi-au spus: staţi liniştită ca dă o declaraţie şi se întoarce. Trebuia să îi dea şi o distincţie pentru că şi-a găsit maşina singur„, a povestit mama lui Becali la România TV.

Să pui în închisoare un om nevinovat care face bine? Vai de capul lor ce socoteală vor da ei! Vai de capul lor ce îi aşteapta, focul iadului. Dumnezeu ne dă semne să se întoarcă lumea la bunătate. D-aia Dumnezeu dă cutremure ca să se trezească lumea, dar lumea este din ce în ce mai rea. Ne e dor de el, ne e foarte greu fără el. Gigi, mama se roagă pentru tine!”.

Citește și: Gigi Becali ar putea fi din nou un om liber. Cum ar putea fi eliberat