Emoţionant: o fetiţă şi-a donat economiile pentru a-i ajuta pe copiii din Cioca Boca de Sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej pentru români de a arăta că au un suflet mare, în ciuda necazurilor economice sau legate de pandemia de coronavirus

RomaniaTV.net
16 dec. 2020, 16:14
Emoţionant: o fetiţă şi-a donat economiile pentru a-i ajuta pe copiii din Cioca Boca de Sărbătorile de iarnă

Emoţionant, o fetiţă ne arată adevăratul spirit al Sărbătorilor de iarnă. Pandemia de coronavirus ne-a făcut mai duri, mai sceptici, dar nu trebuie să uităm să fim Oameni.

În localitatea Cioca Boca, comuna Scheia, majoritatea familiilor abia îşi permit strictul necesar. Mulţi dintre copii se încalţă sau se îmbracă cu ceea ce le rămâne de la fraţii mai mari, iar cadouri de Crăciun nu primesc aproape niciodată.

Ca în fiecare an, Ziarul de Iaşi încercă să le facă Sărbătorile de iarnă mai fericite unor copii din familii sărace, însă pentru a realiza acest lucru au nevoie de ajutorul dumneavoastră.

O pensionară imobilizată la pat a donat o sumă impresionantă pentru copiii săraci de la Cioca Boca
Mai mulţi ieşeni au înţeles acest lucru, iar una dintre cele mai emoţionante donaţii aparţine Teodorei Costin, o fetiţă de 9 ani, care a venit împreună cu tatăl ei să îşi doneze economiile pentru darurile copiilor de la Cioca Boca.

Emoţionant! Copila a donat suma de 500 de lei şi speră să le aducă un zâmbet celor 83 de copii mai puţin norocoşi decât ea. Tatăl Teodorei a menţionat că mereu a încercat să îi insufle fiicei sale dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur, mai ales pe cei aflaţi în dificultate.

Emoţionant! De asemenea, Claudiu Pupăzan a donat suma de 100 de lei, iar un ieşean care a dorit să rămână anonim a donat un sac cu îmbrăcăminte pentru familia Bujor. Totodată, direct în contul deschis de către şcoală, au donat Camelia Răcilă suma de 300 de lei şi o persoană care a menţionat că doreşte să rămână anonimă suma de 1.000 de lei.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, ieşenii pot dona la sediul redacţiei obiecte de îmbrăcăminte, obiecte casnice sau pachete cu alimente neperisabile pentru familiile ale căror poveste le veţi afla în ediţiile următoare.

Şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este Şcoala Profesională „Nicolae Bălăuţă” Şcheia, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

Lista donatorilor, pe ziaruldeiasi.ro