EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Actorul american Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este vorba despre o sinucidere, a anunţat, luni, poliţia. Ultima fotografie postată de actor pe Instagram este de-a dreptul emoţionantă.

12 aug. 2014, 07:20
EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram a fost urcată în urmă cu două săptămâni. Fotografia, în care apar actorul şi fiica sa Zelda, pe vemea când aceasta avea doi ani, a fost postată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de viaţă a Zeldei.

La mulţ ani domnişoară Zelda Rae Williams. Un sfert de veac de viaţă, dar mereu micuţa mea fetiţă„, a scris Robin Williams.

CITEŞTE ŞI: Fiica lui Robin Williams, răpusă de durere: Mesaj CUTREMURĂTOR către tatăl ei

Poliţia din Marin County, din statul american California, a anunţat că un „individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California” şi că o cauză probabilă a decesului ar fi „sinuciderea prin asfixiere”. Poliţia a anunţat deja iniţierea unei anchete „cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului”.

Robin Williams a fost văzut ultima dată în viaţă de soţia sa, duminică seară, în jurul orei locale 10.00.

Robin Williams are trei copii: Zelda 25, Zachary, 31 de ani şi Cody de 22 de ani.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele „Bună dimineaţa, Vietnam”, „Cercul poeţilor dispăruţi” şi „Regele pescar”. Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul „The Crazy Ones”, de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

citeşte şi: Robin Williams a murit. Mesaje din întreaga lume pentru îndrăgitul actor