EMOŢIONANT: Un bărbat paralizat donează banii stranşi pentru operaţia salvatoare unui copil

Poveste emoţionantă în Marea Britanie, unde un bărbat paralizat, care a strâns 20 de mii de lire pentru a putea merge din nou, donează toţi banii strânşi unui copil cu probleme similare.

RomaniaTV.net
12 iul. 2013, 08:09
EMOŢIONANT: Un bărbat paralizat donează banii stranşi pentru operaţia salvatoare unui copil

Un britanic care a rămas paralizat a decis să-şi doneze banii strânşi pentru tratament unui copil în vârstă de cinci ani, potrivit DailyMail.

Tânărul de 25 de ani a rămas paralizat în urmă cu patru ani, în urma unui accident de bicicletă. De atunci, el a început să strângă bani pentru un tratament inovator care îi va permite să meargă din nou. A strâns aproape 23.000 de euro, bani pe care vrea să-i doneze unui copil.

„Am încercat să strâng bani pentru tratamentul meu, însă în acest moment nu există niciunul disponibil pentru mine. Există acum unul pentru Brecon Vaughan. Aşa că m-am hotărât să-i donez toţi banii lui”, a declarat Dan Black, bărbatul paralizat.

Britanicul în vârstă de 25 de ani a vrut să-l ajute pe copilul bolnav să meargă din nou.

Este vorba de un băiat de doar cinci ani, care s-a născut cu o boală rară. El merge acum doar cu ajutorul unui cadru, însă ar putea să facă primii paşi de unul singur după o operaţie care costă 70.000 de euro.