Epava AERONAVEI a fost coborâtă din munţi cu TRACTOARELE. Vezi ce a mai rămas din AVION VIDEO

Epava avionului în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi Aurelia Ion, o stundentă în anul V la Medicină a fost coborâtă din munţi cu ajutorul unor tractoare, la scurt timp după ce anchetatorii au adunat mai multe probe pentru a stabili modul în care a avut loc teribilul accident aviatic.

22 ian. 2014, 13:38
Epava AERONAVEI a fost coborâtă din munţi cu TRACTOARELE. Vezi ce a mai rămas din AVION VIDEO

Avionul prăbuşit în Apuseni a fost tăiat in bucăţi şi coborât de pe munte. La locul tragediei, specialiştii au făcut din nou cercetări amănunţite. Centimetru cu centimetru, locul tragediei şi epava au fost veridicate de o echipă de la Aviaţia Civilă. Cinci experţi s-au deplasat în zona unde s-a petrecut tragedia aviatică. S-au făcut numeroase poze care trebuie să descifreze misterul accidentului, potrivit România TV.

Citeşte şi Tatăl COPILOTULUI implicat în accidentul aviatic din Apuseni se destăinuie: Eu am aflat primul

Potrivit primei ipoteze, pilotul Adrian Iovan a încercat să scape de gheaţa care acoperise aripile avionului. Atunci ar fi decis să coboare la o altitudine periculos de mică. Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitori, a declarat că un motor al aeronavei nu mai funcţiona. În plus, avionul pierdea combustibil.

Citeşte şi Motivul şocant pentru care corpul lui Iovan nu poate fi adus acasă! Romaniţa, distrusă de durere

După ce echipa de la viaţia civilă şi-a încheiat cercetările, aeronava a fost tăiată bucăţi şi luată de la faţa locului urmând o altă anchetă.