Era să facă INFARCT când a văzut FACTURA. Vezi ce SUMĂ COLOSALĂ avea de plătit o bătrână FOTO

O femeie de 59 de ani din Marea Britanie era la un pas de a face infarct, după ce a văzut impozitul pe care îl avea de plătit pentru micuţa cafenea pe care o deţinea. Astfel, în loc să plătească 17.000 de lire, suma normală, Florence Coke a primit o factură pentru datorii în valoare de un miliard de lire, lucru care a speriat-o. Din fericire, ulterior s-a descoperit că totul era doar o greşeală din parte statului. 

28 mai 2013, 12:47

Florence Coke, proprietara unei cafenele cu specific caraibian din oraşul Manchester a fost la un pas de moarte după ce a primit prin poştă o factură de 60.000 de ori mai mare decât cea adevărată, fiind obligată să plătească aproape un miliard de lire impozit, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A rămas PERPLEX când a văzut factura: Puştiul lui a vorbit cu prietena de 2000 de euro într-o lună

Mai mult, ea a fost speriată de oficiali, că întreaga ei avere urmează să fie confiscată dacă nu va reuşi să achite suma colosală. Din fericire, într-un final, autorităţile au realizat că s-a făcut o greşeală, cerându-şi scuze în faţa femeii.

Astfel, s-a descoperit că ea are de achitat doar 17.000 de lire, sumă care pare infimă pe lângă miliardul de lire. Ea a dăugat faptul că factura a speriat-o, mai ales că este la început de drum în lumea afacerilor. Mai mult, localul ei este unul de mici dimensiuni, pe care îl administrează singură, unde oamenii pot bea o cafea sau pot lua mâncare la pachet.

Citeşte şi Probabil cea mai mare factură la telefonul mobil: 19.000 de lire