Eric a refuzat două milioane de euro de la naţionala Moldovei ca să joace pentru România. De ce n-a fost convocat sub „tricolor”

Eric de Olveira, actualmente scouter pentru Farul Constanţa, şi-a dorit enorm să fie naturalizat şi să joace pentru echipa naţională a României, iar pentru asta a refuzat chiar o ofertă de două milioane de euro pentru a evolua pentru Moldova.

13 iun. 2023, 13:39
Eric a refuzat două milioane de euro de la naţionala Moldovei ca să joace pentru România. De ce n-a fost convocat sub „tricolor”
Eric a refuzat două milioane de euro de la naţionala Moldovei ca să joace pentru România. De ce n-a fost convocat sub "tricolor"

Eric a refuzat două milioane de euro de la naţionala Moldovei ca să joace pentru România. „Am avut ofertă de două milioane de euro să joc în naționala Moldovei, în 2013, când eram pe val cu Pandurii în Europa League. Atunci am refuzat Moldova, pentru că am dorit să joc pentru România. Dar azi aș accepta-o. N-am vrut să aleg banii din Moldova și am ales România”, a declarat Eric la podcast-ul Business Philosophy.

Citeşte şi: FOTO Simona Halep a revenit pe teren în plin scandal de dopaj. Confruntare cu o adversară din top 50 WTA

Brazilianul care a evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul şi FC Voluntari regretă că nu a fost convocat sub „tricolor”. „Dar România nu m-a ales. A fost dorința mea să joc în naționala României. E un subiect mai delicat că n-am jucat, prefer să-i dau pas. Pentru cei care nu m-au vrut, spun doar că o să vin acum din spate. Copilului meu îi interzic să joace în naționala Braziliei, doar pentru România!”, a mai declarat Eric.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, de nerecunoscut la Roland Garros. Cum a apărut fostul tenismen în loja pentru care plătește 80.000 euro

Eric de Oliveira Pereira (38 de ani) s-a născut la Rio de Janeiro, Brazilia şi a ajuns în România în 2007. Este căsătorit cu o fostă handbalistă, Cosmina  Dancu, alături de carearedoi copii.