FOTO Simona Halep a revenit pe teren în plin scandal de dopaj. Confruntare cu o adversară din top 50 WTA

Simona Halep este suspendată temporar din octombrie 2022 şi încă aşteaptă audirea de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, în dosarul de dopaj. Până la o decizie finală, românca a revenit pe terenul de tenis.

13 iun. 2023, 12:07
FOTO Simona Halep a revenit pe teren în plin scandal de dopaj. Confruntare cu o adversară din top 50 WTA

FOTO Simona Halep a revenit pe teren în plin scandald e dopaj. Sportiva în vârstă de 31 de ani nu a mai jucat niciun meci oficial din august 2022, dar încearcă să se mențină în formă. Astfel, Simona Halep se află de câteva zile la academia deținută de Patrick Mouratoglou, antrenorul sub supravegherea căruia era în momentul în care a fost prinsă dopată la US Open 2022. Recent, românca s-a antrenat cot la cot cu Marta Kostyuk, sportiva din Ucraina care este partenera de dublu a Gabrielei Ruse.

Citeşte şi: După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. Câţi bani pierde fostul nr. 1 WTA

Cea care a postat imagini de la antrenamentul efectuat la academia lui Patrick Mouratoglou din sudul Franței a fost Marta Kostyuk. Tânăra sportivă din Ucraina  care ocupă locul 35 în clasamentul WTA s-a mândrit fanilor săi că a avut ocazia să se pregătească alături de fostul lider WTA.

Citeşte şi: Ce a putut să spună Maria Sharapova despre Simona Halep! Dezvăluiri incredibile înainte de procesul de dopaj

Academia deținută de Patrick Mouratoglou unde se pregătește Simona Halep este amplasată în Biot, pe Riviera Franceză. „E foarte profesionist totul, tot sistemul, foarte bine organizat. Patrick este cel mai organizat om pe care l-am cunoscut vreodată. Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow”, spunea Simona Halep despre academia lui Patrick Mouratoglou.