Eroii din Războiul Stelelor, varianta tunisiană: Dansul VIRAL care a înnebunit Internetul GALERIE FOTO VIDEO

Într-un videoclip care a devenit viral pe Internet, mai mulţi tunisieni, fani ai trilogiei Războiul Stelelor, dansează costumaţi în celebrele personaje pe melodia lui Pharrell Williams, "Happy". Dansul lor este deja un trend în materie.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 12:17

Îndrăgitele personaje din faimoasa producţie cinematografică Războiul Stelelor sunt imitate în fel şi chip de cei care le îndrăgesc.

Câţiva tunisieni au încercat să reproducă scene din Războiul Stelelor, pe ritmuri muzicale, care au devenit deja în trend în materie de dans modern.

Varianta tunisiană, pe melodia „Happy”, a lui Pharrell Williams, din setul original „Tatooine” – planeta-deşert a lui Anakin şi Luke Skywalker – face furori pe Internet.

Tatooine a fost localizat la 40 de kilometri, la N-V de Tozeur, în Tunisia, în deşertul Sahara şi a fost astfel numit după numele celei mai apropiate localităţi, care se numeşte Tataouine, potrivit boiseweekly.com. În prezent, este loc de pelerinaj pentru fanii „Războiului Stelelor”, cu ajutorul Oficiului Naţional de Turism din Tunisia.