EROINĂ INCONTESTABILĂ. O tânără şi-a SALVAT prietena de la MOARTE în ultima SECUNDĂ FOTO

O tânără din Marea Britanie a reuşit să îşi salveze o prietenă de la moarte după ce aceasta a încercat să se sinucidă. Întreaga poveste este una incredibilă pentru care fata a fost decorată de autorităţile locale.

08 ian. 2015, 10:27
EROINĂ INCONTESTABILĂ. O tânără şi-a SALVAT prietena de la MOARTE în ultima SECUNDĂ FOTO

Bethany Hornsby, o chelneriţă britanică din Cantebury, Kent, a prins-o de păr pe prietena ei chiar în momentul în care acesta s-a aruncat peste balustrada unei pasarele, potrivit Mirror.

Citeşte şi De Anul Nou, s-a aruncat în faţa camionului. Bilet de adio sfâşietor al puştiului de 17 ani

Tânăra şi-a dat seama că prietena ei era foarte supărată şi a început să o urmărească pas cu pas.  Într-o seară, când a realizat că amica se purta extrem de ciudat, ea a urmat-o pe ascuns în drumul ei spre casă, fiind sigură că tânăra urma să îşi facă rău. Când a văzut-o că trece peste balustradă, fata a început să alerge, reuşind să o prindă de păr chiar în momentul în care a făcut saltul către moarte.

Citeşte şi S-a sinucis în direct pe Internet. Şi-a filmat ultimele clipe de viaţă după ce şi-a ucis soţia

 

Bethany a reuşit să îşi ţină prietena până când mai multe persoane au văzut incidentul şi au sărit în ajutor. Ulterior, sinucigaşa a fost dusă la spital, unde a fost supusă unui control psihiatric. Recent, Bethany Hornsby a fost decorată de administraţia locală, fiind considerată o adevărată eroină.