S-a sinucis în direct pe Internet. Şi-a filmat ultimele clipe de viaţă după ce şi-a ucis soţia

Actrita Stephanie Moseley a fost gasita moarta in apartamentul ei din Los Angeles dupa ce politistii au fost sunati de niste vecini care au auzit focuri de arma. Moseley, pe care o stiti din Twilight, se pare ca a fost ucisa de sotul ei rapperul Earl Hayes. Boxerul Floyd Mayweather Jr. a fost martorul tragediei, prin telefon.

10 dec. 2014, 15:34
S-a sinucis în direct pe Internet. Şi-a filmat ultimele clipe de viaţă după ce şi-a ucis soţia

Earl Hayes, rapperul care a lucrat în trecut cu studioul de înregistrări deţinut până în 2012 de Mayweather jr, Philthy Rich Records, şi un apropiat al sportivului american cu cele mai mari câştiguri, la nivel mondial, potrivit Forbes, este cercetat pentru că şi-a împuşcat şi omorât soţia, dansatoare şi angajată VH1, apoi s-a sinucis, scrie dailymail.co.uk.

Floyd Mayweather, campionul neînvins la categoria semimijlocie, care şi-a apărat la jumătatea lunii septembrie, la Las Vegas, titlurile WBA şi WBC printr-o victorie la puncte, în faţa argentinianului Marcos Maidana, a fost martorul unei presupuse crime, aflate în prezent sub investigaţia poliţiei din Los Angeles, anunţă presa britanică.

CRIMĂ SADICĂ. Copil de numai 5 ani, OMORÂT cu cruzime. IMAGINILE CUMPLITE au cutremurat o lume întreagă

Potrivit firului acţiunii refăcut de jurnaliştii britanici, Hayes l-a sunat pe Floyd Mayweather, într-o criză de gelozie, pentru a se plânge de infidelitatea soţiei sale, Stephanie Moseley, cea care a dansat alături de Chris Brown, Janet Jackson şi Britney Spears şi a fost protagonista unui serial VH1 – Hit the Floor, care spune povestea echipei de majorete din NBA, Los Angeles Devil Girls. Tot din reconstituirea acestora, Mayweather ar fi încercat să îl calmeze pe rapper, atunci când a realizat ce avea de gând să facă. Totul s-a întâmplat printr-un apel-video, prin intermediul FaceTime, iar Mayweather se presupune că ar fi auzit, dar şi urmărit întreaga serie a evenimentelor.

Poliţia din Los Angeles a ajuns dimineaţă, la ora 7:30, la locuinţa lui Earl Hayes, alertată de vecinii care, potrivit Daily Mail, au auzit ţipetele unei femei dar şi 10 focuri de armă. Echipele SWAT au intervenit, însă nu au putut decât să constate decesurile celor doi soţi.