Eroul finalei Champions League şi ursuleţul său de pluş. De la 5 ani nu suporta să piardă şi avea lângă el jucăria preferată VIDEO

Portarul proaspetei câştigătoare a Champions League nu suporta să piardă încă de când era un copil, care abia păşise pe terenul de fotbal, aşa cum se poate vedea în imagini. Manuel Neuer izbucneşte în lacrimi atunci când încasează un gol decisiv pentru înfrângerea echipei sale, dar are la îndemână jucăria preferată, care să-l consoleze.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 13:14

Manuel Neuer, proaspăt câştigător al Champions League cu Bayern, după ce echipa sa a trecut în finaşă de Bayern Munchen (1-0, gol Vincent Coman), a început fotbalul la academia rivalei lui Schalke 04, la doar 5 ani.

Aparent, acesta arăta încă de la acea vârstă fragedă reale calităţi, doar că era foarte emotiv şi nu reacţiona deloc bine la eşecuri, astfel că antrenorii de atunci au venit cu o idee pe cât de ingenioasă, pe atât de eficace: i-au permis puştiului să îşi ia cu el ursuleţul de pluş preferat, pe care acesta îl aşeza în colţul porţii şi la cera apela atunci când era copleşit de emoţii.

După cum se vede în imagini, pe Neuer îl podideşte plânsul după un gol încasat într-un meci de fotbal în sală şi pare derutat, până când stafful tehnic îl îndrumă spre micul său „prieten”.

Manuel Neuer şi-a păstrat şi acum spiritul competitiv, fiind cunoscut pentru ieşirile sale cu mingea la picior, încercând de multe ori chiar să-şi dribleze adversarii veniţi în pressing.

Duminică, Neuer a avut mai multe intervenţii strălucite în faţa atacanţilor lui PSG, printre care o dublă paradă prin care a oprit cea mai clară ocazie a parizienilor.

Citeşte şi: PSG – BAYERN 0-1. Trofeul Ligii Campionilor 2020 merge la Munchen