Escrocherii pe ritm de muzică populară. Interpretul Radu Potoran a fost trimis în judecată

Averea lui Radu Potoran a fost pusă sub sechestru, pentru că acesta ar fi furat 100.000 de lei de la mai multe persoane. În dosar este implicată şi soţia sa, dar şi o fostă colegă de serviciu a acesteia.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 10:00
Escrocherii pe ritm de muzică populară. Interpretul Radu Potoran a fost trimis în judecată

Radu Potoran, soţia sa şi o fostă colegă de serviciu a acesteia au fost anchetaţi în urma unor reclamaţii depuse de clienţii instituţiei de credit. Oamenii s-au plâns că le-au dispărut din credit peste 100.000 de lei. Radu Potoran ar fi folosit banii pentru a-şi finanţa propria firmă de creditare.

Cei trei sunt trimişi în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi înşelăciune. Primul termen de judecată a fost stabilit de magistraţii bihoreni pentru data de 25 ianuarie 2012.

Cântăreţul, care era şi prezentator la postul Favorit TV, a lăsat mereu să se-nţeleagă, prin versurile sale, că nu e chiar uşă de biserică. „Strigă-mă lume tâlharul, Mândra jură că-s drumarul / Că mă mir de cel ce fură, Cum scapă de nu-l spânzură / Eu n-am furat num-o ceapă„, spun versurile cântate de Radu Potoran.

Soţia artistului lucra la o cooperativă de credit. Când s-a desfiinţat instituţia, femeia împreună cu o colegă au luat 100.000 de lei din banii clienţilor. Banii au ajuns la cântăreţ care şi-a făcut o asociaţie de credit.

Doar de mândra şi de mine, Nu vorbeşte nimeni bine/ Mănânce-te focul mândră, Că la mulţi ai dat dobândă„, a spus artistul prin muzica sa.