Este BONĂ de meserie şi LUPTĂTOARE de SUMO profesionistă: Ai avea curajul să îţi laşi copii cu ea? FOTO

Sharran Alexander, o femeie de 47 de ani din Marea Britanie, este singura luptătoare de sumo profesionistă din această ţară. Ea consumă zilnic peste 5000 de calorii pentru a se menţine „în formă", având o greutate de 200 de kilograme şi 1.82 metri înălţime.

31 ian. 2014, 16:47

Cu toate că o femeie obişnuită consumă doar 2000 de calorii pe zi, Sharran Alexander trebuie să mănânce peste 5000 de calorii pe zi, inclusiv pui prăjit şi dulciuri, alimentaţie care nu seamănă deloc cu cea a unui sportiv. Chiar şi aşa, în acest sport trebuie să te menţii „în formă” mâncând foarte mult, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Kirstie Alley a ajuns ca un luptător de sumo: Vezi cum arată acum actriţa din „Uite cine vorbeşte”

Tânăra s-a apucat de sumo în 2007, fiind  singura practicantă a acestui sport din Marea Britanie şi merge la concursuri singură, fără o echipă care să o ajute, în timp ce la antrenamente este ajutată de prieteni mult mai mici de înălţime. Chiar şi aşa, are deja patru medalii de aur.

Mai mult, ea recunoaşte că nu este complexată de siluetă şi de înălţime. Astfel, îndrăzneşte să poarte ţinute feminine şi spune că este abordată adesea de bărbaţi mai tineri cărora le plac femeile puternice. Inedit este faptul că femeia este bonă de meserie, fiindcă din sport nu câştigă suficienţi bani.

Citeşte şi Arbitru de sumo făcut KO de cei doi luptători VIDEO