S-a vopsit la un salon de înfrumuseţare, iar acasă s-a trezit că i se întâmplă ASTA

O tânără vegetariană şi pasionată de fitness a trăit o experienţă extrem de neplăcută, după ce a mers să se vopsească la un salon. Faţa femeii a început să se umfle foarte tare, făcând-o de nerecunoscut, și asta din cauza substanţele chimice, la care tânăra era alergică, regăsite în henna.

21 mart. 2016, 17:46
S-a vopsit la un salon de înfrumuseţare, iar acasă s-a trezit că i se întâmplă ASTA

Chemese Armstrong (35 de ani) este alergică la vopseaua convenţională de păr, iar de doi ani foloseşte doar henna, atunci când vrea să îşi acopere firele albe.

Pentru că vopsitul cu henna acasă este o operaţiunde destul de dificilă, femeia a decis să meargă la un salon care oferea şi astfel de servicii şi care menţiona că nu foloseşte decât substanţe naturale.

Pe 5 martie, Chemese s-a prezentat la salon, unde a făcut un test de alergii, iar după 30 de minute i-a fost aplicată henna pe păr. Pentru că substanţa trebuie lăsată pe păr două ore, clienta a fost trimisă acasă şi a fost sfătuită să se clătească foarte bine după expirarea timpului. Şi a făcut întocmai.

Deşi a fost mulţumită la început de rezultate, Chemese a observat, după câteva ore, că începe să aibă aceeaşi reacţie alergică pe care a dezvoltat-o cu ani în urmă, după folosirea vopselelor din comert.

A doua zi, faţa femeii a început să se umfle foarte tare, făcând-o de nerecunoscut. Imediat, femeia şi-a dat seama că henna folosită la salon nu era deloc naturală, aşa cum spuneau angajatele, şi că fusese amestecată cu substanţele chimice la care ea era alergică.

Chemese s-a dus imediat la spital, unde i s-au administrat tratament specific.

Cel mai înfricoşător a fost faptul că nu am putut să deschid ochii deloc, timp de două zile, din cauza umflăturilor”, a spus ea, potrivit metro.co.uk.