Este oficial! Andi Moisescu pleacă de la Pro TV. Cine îi va lua locul: „Eu zic că las distracţia pe mâini foarte bune”

Supriză mare la Pro TV. Andi Moisescu a fost înlocuit la emisiunea "Pe bune?!", după patru sezoane în care a adus buna dispoziţe în casele românilor. Al cincilea sezon va debuta în luna februarie, cu un nou prezentator.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 12:29

Pro TV a anunţat oficial că actorul Mihai Bobonete va fi noul prezentator la show-ul „Pe bune?!”, înlocuindu-l pe Andi Moisescu.Noul sezon al quizz-show-ului va debuta pe 3 februarie.

Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu.”, a declarat Mihai Bobonete.

Andi Moisescu: „Am făcut un pariu cu Bobo şi am pierdut”

E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune.”, a spus Andi Moisescu.

Telespectatorii se vor bucura în continuare de cei doi căpitani de echipe: Costi Diță și Cosmin Natanticu.

Bobonete și Văncică renunță la Las Fierbinți?!

Mihai Bobonete și Adrian Văncică sunt actori care țin capul de afiș în serialul ”Las Fierbinți”. Fiecare în parte a reușit să intre – 100% – în pielea unui personaj emblematic al serialului, iar sezoanele s-au strâns, unul după altul, spre satisfacția celor care nu au pierdut niciun episod al aventurilor rurale transmise de Pro TV.

Totuși, această celebritate vine la pachet și cu o oboseală accentuată, iar Adrian Văncică a recunoscut că ”e o oboseală de-ți rupi gleznele”.

„E suficient cât să fie bine. Am făcut și trei spectacole: îl faci pe primul, ai emoții, iese bine, al doilea e așezat, la al treilea deja vrei să «scapi», e o concentrare mai mare. Trebuie să-ți dozezi energia, altfel și astea sunt puse pe final de an când vii după multe episoade jucate, după multe nopți nedormite, după multe spectacole, după mulți kilometri făcuți în deplasare, e o oboseală care îți rupe gleznele”, a mărturisit Adrian Văncică (”Celentano” din ”Las Fierbinți”) pentru libertatea.ro.

Bineînțeles că, în astfel de condiții, fanii serialului ”Las Fierbinți” se întreabă dacă nu cumva Bobonete și Văncică ar putea să renunțe la serialul de la Pro TV, în scurt timp, cu atât mai mult cu cât aceștia au în agenda personală și spectacolele de stand-up comedy. Pe care, cel puțin în ultima vreme, le-au trecut în plan secund.