ESTE OFICIAL! Andreea Bălan şi Michael s-au DESPĂRŢIT!

Povestea de iubire dintre Andreea Bălan şi Michael a ajuns la final! După mai bine de un an în care cei doi au petrecut clipe de neuitat în preajma celuilalt şi s-au iubit cu patimă, iată că iubirea dintre ei nu a învins aşa cum era de aşteptat. Principalul motiv al despărţirii celor doi a fost distanţa.

RomaniaTV.net
03 iun. 2015, 08:38
ESTE OFICIAL! Andreea Bălan şi Michael s-au DESPĂRŢIT!

Andreea Bălan și Michael au decis ca, după un an de relație în care el a venit de nenumărate ori în România și ea a făcut mai mereu drumul Bucureşti – Statele Unite ale Americii, să își spună „adio”.

ANDREEA BĂLAN: „Mă înţeleg bine cu părinţii lui Keo”

Contactată de către echipa SpyNews pentru a confirma zvonurile apărute, Andreea Bălan a declarat în exclusivitate că: „Da, m-am despărțit de Michael pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul, iar naveta București – Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare.

Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România, și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el. Acum două săptămâni, când am fost la New York ultima oară, i-am spus că doresc să rămânem prieteni și că nu mai putem continua o relație care nu are viitor. Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toata lumea și m-am distrat. Acum e momentul pentru alte lucruri în viața mea.”

Citeşte şi  Andreea Bălan, bătută de tatăl ei. Artista rupe tăcerea: Este o chestie moştenită din generaţie în generaţie