Velea îşi STRIGĂ iubirea pentru Antonia. Vezi videoclipul şi melodia în care apar pentru prima dată împreună

Cu toţii ştim că dragostea este cea care învinge mereu. Aşa şi în povestea de iubire dintre Antonia şi Alex Velea. Pentru că nu au nimic de ascuns şi pentru că se iubesc și așteaptă primul lor copil, Antonia și Alex Velea apar împreună și în cel mai recent videoclip al artistului.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 13:53
Velea îşi STRIGĂ iubirea pentru Antonia. Vezi videoclipul şi melodia în care apar pentru prima dată împreună

Alex Velea și-a lansat oficial cel mai nou videoclip al său, intitulat „Defectul tău sunt eu”.

Poate că videoclipul nu ar fi atât de special, dacă nu am spune că în el apare şi Antonia, femeia care îi va dărui curând şi primul lui copil.

Piesa dezvăluie că Alex Velea este o persoană matură, care își asumă și care își mărturisește deschis sentimentele, scriu cei de la Libertatea.

Alex Velea, care este și compozitorul textului, folosește un joc de cuvinte într-o declarație de dragoste unică pentru acea persoană specială din viața sa, al cărei singur „defect” este că îl face fericit: „Ne stim de ceva vreme. Îţi fac mereu probleme, dar ştii că te iubesc. Dar ai şi tu defectul tău, nu pot să mă supăr, că mă faci să râd mereu. Hei defectul tău sunt eu. [..] Uite-te pe hartă, numai contează că tu eşti un pic mai înaltă”.

Clipul, regizat de Iulian Moga, îi are ca protagoniști doar pe Alex Velea și Antonia. Frumoasa cântăreaţă cu toate că mai are puţin şi va naşte, în clip, ea dansează fără pic de întrerupere.

„Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. Este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

Citeşte şi  Antonia şi Alex Velea ŞTIU cine le va boteza copilul