Este OFICIAL! Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Surpriză pentru fanii Vulpiţei şi ai lui Viorel

Anunţul despre Acces Direct, cea mai amendată emisiune a momentului, a fost făcut. Fanii Vulpiţei şi ai lui Viorel vor avea parte de o mega-surpriză.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 08:17
Este OFICIAL! Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Surpriză pentru fanii Vulpiţei şi ai lui Viorel

În premieră în istoria show-ului, Acces Direct va fi difuzată și în weekend. Emisiunea, care acum este pe post de luni până vineri, va avea o ediție și sâmbăta, de la ora 17.00. Înainte de Accest direct, sâmbăta va fi un Observator, de la 16.00, potrivit Paginademedia.ro.

Dacă edițiile din cursul săptămânii sunt difuzate în direct, sâmbăta va fi o emisiunea înregistrată.

Citește și: Emily Burghelea riscă să muncească toată viaţa pentru Acces Direct. Motivul pentru care ar fi obligată să plătească 300.000 de euro

Potrivit sursei citate, Acces Direct de weekend va avea prima ediție la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.00.

În ultimele șase luni, Acces Direct a fost identificată cu serialul Vulpița, pe care Antena 1 l-a lansat la mijlocul lunii ianuarie. 

Oficialii Antena 1 au declarat că sâmbăta va fi „o ediție specială”. Prezentatoare va fi tot Mirela Vaida dar, cel puțin până la această oră, Vulpița nu ar fi între subiectele Acces Direct de sâmbătă (emisiunea nu a fost încă înregistrată).

Vulpiţa, agresată în mod repetat de Viorel

După ce asistenta emisiunii Acces Direct, Emily Burghelea, a dezvăluit faptul că Veronica-Vulpiţa este bătută de soţul ei, aceasta a demisionat motivând că nu poate lucra cu nişte oameni care ascund agresiunile asupra unei femei doar de dragul audienţei. Mirela Vaida a susţinut, însă, că, de fapt, Emily a fost concediată pentru că s-a purtat neprofesionist.

Emily Burghelea a declarat chiar în emisiunea prezentată de Mirela Vaida că Vulpiţa i s-a confesat că ar fi agresată de Viorel. Fosta asistentă TV a acuzat echipa emisiunii că are cunoştinţă de faptul că Viorel este violent, dar ascunde acest lucru de dargul audienţei. De alftel, Emily a decis să şi părăsească postul TV. Cert este că vecinii din Blăgeşti ai familiei Stegaru au confirmat faptul că Viorel a fost dintotdeauna foarte agresiv.

Citeşte şi Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, ameninţată cu moartea: Nu înseamnă că voi ceda vreodată

Se pare că Viorel a bătut-o în repetate rânduri pe Veronica, ea fiind nevoită, în plină vară, să poarte haine lungi pentru a acoperi urmele agresiunilor. Mai mult, chiar socrii tinerei din Blăgelti au fost de câteva ori martorii acestor bătăi, dar nu au intervenit, comportamentul băiatului lor nepărându-li-se deloc deplasat.

A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât. Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei”, a spus vecina celor doi soți, potrivit cancan.