Este un FENOMEN: Puştoaica de 15 ani care a CUCERIT INIMILE la SOCI: Patinează la fel cum RESPIRĂ VIDEO

SOCI 2014. Iulia Lipnitskaia, în vârstă de 15 ani, a câştigat aurul olimpic pentru echipa rusă de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Soci. Este cu șase zile mai tânără decât patinatoarea americană Tara Lipinski, atunci când aceasta a câștigat o medalie de aur la Olimpiada de la Nagano, în 1998. Iulia a devenit, astfel, cel mai tânăr atlet din lume care a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 17:57

SOCI 2014. În două programe diferite, fiecare contribuind la medalia de aur a Rusiei pentru echipa naţională de patinaj, Lipnitskaia şi-a contorsionat brațele și picioarele în timp ce a alunecat graţios pe gheață.

Julia

Cu cele două programe spectaculoase de la Jocurile Olimpice de la Soci, Iulia a cucerit inimile internauţilor şi pasionaţilor de patinaj artistic din toată lumea, la doar 15 ani.

Iulia este cu doi ani mai tânără decât coechipiera ei, Adelina Sotnikova.

Vezi şi SOCI 2014. A făcut STRIPTEASE pe gheaţă, după ce a UITAT că nu are nimic pe sub costum VIDEO

Ea a început să patineze la vârsta de patru ani. Adolescenta nu a căzut deloc pe gheață în toate competițiile ei de-a lungul întregului sezon 2011-2012.

Numele ei se scrie în mai multe moduri diferite, printre care: Julia Lipnitskaia, Julia Lipnitskaya, Yulia Lipnitskaia, şi Yulia Lipnitskaya.

Citeşte şi SOCI 2014. Cel mai preţios premiu. O sportivă e disperată să-şi găsească iubit la Jocurile Olimpice

Acum Lipnitskaia se întoarce acasă la Moscova pentru a se mai antrena pentru câteva zile înainte de a se întoarce la Soci pentru a concura la probele individuale de patinaj.