Eşti compatibil cu partenerul de cuplu? Află ce spune data de naştere

Ai cunoscut o persoană care pare ideală. Simţi că el sau ea este alesul/aleasa. Însă nu întotdeauna socoteala de-acasă se potriveşte cu cea din târg. Specialiştii în numerologie spun că este simplu să afli dacă eşti compatibil sau nu cu partenerul urmând un algoritm ce include datele de naştere ale voastre.
Romania TV
01 mai 2013, 20:08
Eşti compatibil cu partenerul de cuplu? Află ce spune data de naştere

Iată cum calculezi indexul: aduni cifrele din data voastră de naştere, apoi scazi din rezultat numărul 22 până când vei obţine un număr mai mic de 22.

Exemplu
EA: 12.09.1970
EL: 02.12.1968
Suma este: 1+2+0+9+1+9+7+0+0+2+1+2+1+9+6+9 = 58 -22 = 36-22 = 14.

Iată şi interpretarea indexului.

Index 1

Într-o astfel de relaţie întotdeauna se va pune problema cine este liderul. De obicei, bărbatul caută să fie “cocoşul” şi să impună legile casei. Dacă nimeni nu are nimic împotriva, poate fi o relaţie creativă, care vor lucra bine împreună.

Index 2

O relaţie armonioasă, în care partenerii se înţeleg reciproc, se pun în pielea celuilalt şi îşi înţeleg foarte bine sentimentele.

Index 3

O relaţie bună care conduce la căsnicie cu mulţi copii. Această relaţie aduce bani şi stabilitate. Însă nimeni nu va reuşi să între în cercul vostru intim. Nici măcar mamele.

Index 4

O relaţie în care bărbatul joacă rolul principal. O relaţie plină de pasiune şi emoţii puternice. Singurul impediment al relaţiei este gelozia extremă. Nu trebuie să-ţi controlezi partenerul că şi când ţi-ar aparţine de drept. E dovadă de un egoism feroce şi poate strica relaţia.

Index 5

O alianţă pe viaţă. O relaţie care nu ţine cont de bariere sociale sau opinii despre viaţă. Partenerul îţi va fi consilier şi mentor. Ori tu îi vei deveni lui stea călăuzitoare.

Index 6

Cea mai armonioasă dintre uniuni, care conduce la căsnicii puternice. Dragoste reciprocă, armonie şi pace. Acestea sunt cuvintele-cheie ale unei astfel de relaţii. Chiar dacă nu pare aşa la început din pricina unor diferenţe de opinii, cu timpul lucrurile vor intra pe făgaşul normal.

Index 7

O relaţie tot timpul în mişcare, cu o mulţime de schimbări, cu multe călătorii. O relaţie volatilă. Pot apărea relaţii extraconjugale, aventuri de-o noapte, relaţii pasagere care apar şi dispar la fel de repede. Gândeşte-te bine dacă vrei să ai o astfel de relaţie.

Index 8

O foarte bună relaţie de afaceri, nici vorba de dragoste. Cel mai probabil poate fi o relaţie karmica, într-o viaţă anterioară aţi avut nişte neînţelegeri ce trebuiesc lămurite acum. E greu să ieşi dintr-o astfel de relaţie pentru că trebuie să-ţi repari greşelile anterioare.

Index 9

O relaţie complexă – fiecare pe cont propriu. Un fel de singurătate în doi, fără afecţiune, căldura, iubire. Acest gen de relaţie se dezintegrează repede. Mai poate fi genul de relaţie în care unul oferă tot, iar celălalt nimic.

Index 10

O relaţie fericită, optimistă, în care norocul va surâde la fiecare pas. Mai poate fi şi o relaţie de convenientă, din care fiecare are de câştigat. În orice caz, lucrurile sunt în regulă, va înţelegeţi de minune.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'