Eşti volubil? Iată posturile cu care te ofertează acum UPC

UPC face angajări în Constanţa, Bucureşti, Buzău, Curtea de Argeş, Mioveni, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
29 iul. 2014, 07:06
Eşti volubil? Iată posturile cu care te ofertează acum UPC

Oferta de muncă disponibilă acum la UPC

UPC angajează agenţi de vânzări pe teren la Constanţa, Bucureşti, Buzău, Curtea de Argeş, Mioveni, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe.

Te califici pentru acest post dacă ai excelente abilităţi de comunicare şi putere de convingere, eşti organizat, ambiţios, perseverent şi îţi place munca pe teren.

29 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la UPC în Constanţa, Bucureşti, Buzău, Curtea de Argeş, Mioveni. Detalii, aici.

Până pe 31 iulie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile la UPC în Alba Iulia, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe. Informaţii suplimentare, aici.

UPC angajează pe postul de team leader suport tehnic relaţii cu clienţii, în Cluj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de limba maghiară, ai absolvit studii superioare, ai experienţă de lucru cu PC-ul şi cu pachetul Microsoft Office, ai experienţă de lucru cu aplicaţiile specifice de reţea, internet, telefonie, televiziune digitală, sisteme de provizionare.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au absolvit una din facultăţile: IT, Telecomunicaţii, Automatică, care vorbesc limba engleză şi care au mai condus o echipă în cadrul departementelor de relaţii cu clienti: Call Center, Customer Service Center, Help Desk.
1 august este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.