Etalare RUNE mistice joi 9 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

08 sept. 2021, 23:43
Etalare RUNE mistice joi 9 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Etalare RUNE mistice joi 9 septembrie 2021. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 9 septembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Comportamente rebele şi răsturnări neaşteptate de situaţie, prima lună de toamnă aduce turbulenţe

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

HOROSCOP Cristina Demetrescu septembrie 2021. Provocări uriaşe pentru toate zodiile, karma vine cu deconturi din urmă

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa iti trimite acum urmatorul sfat : indiferent ce se intampla in viata ta, este necesar sa depasesti tendinta spre depresie care este o companie proasta si distructiva in orice situastie. Incearca sa privesti cu detasare situatia, poate ca o analiza anterioara a sa nu a fost corecta. Poate ca unele actiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscator pentru ca iti este testata credinta – iti da oportunitatea sa inveti ceva si sa devii mai puternic.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Berkana : Imparte-ti obiectivele mari in unele mai mici si mai multe dar perfect realizabile. Convinge-te sa muncesti mai putin insa valorifica fiecare moment mai eficient. Este total in puterea ta. Cel mai interesant este sa vezi ca aceasta strategie va contribui activ la rezultatele impresionante pe care le vei obtine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...