Etalare RUNE mistice pentru weekend. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare zodie

Etalare RUNE mistice pentru weekend. Adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni.

23 oct. 2021, 11:10
Etalare RUNE mistice pentru weekend. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare zodie

Etalare RUNE mistice pentru weekend.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Urania 23 – 29 octombrie 2021. Soarele intră în Scorpion, aspect astrologic ce ne ajută să renaștem din propria cenușă
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc
Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – JERA. Semnificatie RECOLTA. Aceasta runa anunta de regula un sezon fertil, o fericita ajungere la destinatia dorita. Jera este runa care indica rezultate benefice legate de orice activitate sau interes care te preocupa in acest moment al vietii. Tu ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera un indiciu ca te indrepti spre succes. Nu te astepta totusi la rezultate rapide. Ca si cu orice recolta, un ciclu de cultivare sau un proces de maturizare este necesar pentru a putea, in final, sa culegi fructele muncii tale. Ai facut treaba buna si acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Raido: Aceasta runa simbolizeaza drumul personal. Mesajul este ca opririle de-a lungul drumuli sunt mai putin importante decat calatoria in sine. Conform mitologiei norvegiene, cursul unei vieti este determinat de trei surori tesatoare numite „Norne”. Ele traiesc la baza Arborelui Lumii. Cele trei surori tes destinele intregii omeniri. Prima sora, Urdr (a deveni), invarte firele destinului fiecaruia. A doua sora, Verdandi (a fi), masoara firele. Iar a treia sora, Skuld (a veni), taie firul. Pentru ca nu stii cat masoara firul si cand il va taia cea de-a treia sora, bucura-te de fiecare moment de pe parcursul vietii.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Sowelu : Sowelu este runa energiei si a revelatiei, reprezinta energia soarelui, spiritul vietii, taria de caracter, energie fara limite, completitudine. Aduce darul intelegerii, capacitatea de a invata. Este simbol pentru fitness si buna sanatate. Desi Sowelu este cunoscuta ca simbol de victorie, ea implica si forta atacului care e o forta pozitiva, fiind puterea naturala a soarelui. In spiritualitate, runa este citita ca o viziune clara, victoria binelui asupra raului, a luminii asupra intunericului. Sowelu atentioneaza sa folosesti puterile binelui ca sa invingi negativul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...