Etalare RUNE pe ZODII 1-7 noiembrie 2021. Pietrele mistice au ales zodia cu protectie divina!

"Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Citeste şi mesajul ingerilor pentru fiecare zodie.

31 oct. 2021, 18:24
Etalare RUNE pe ZODII 1-7 noiembrie 2021. Pietrele mistice au ales zodia cu protectie divina!

Etalare RUNE pe ZODII 1-7 noiembrie 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 noiembrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Adevaruri dureroase de la pietrele mistice
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop general noiembrie 2021. Provocări imense pentru toate zodiile. La ce trebuie să aibă grijă toți nativii
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Algiz: Cea mai buna aparare este atacul. Aparitia acestei rune indica prezenta unei situatii in care simti nevoia de protectie. Poate fi vorba de o protectie divina, dar poate fi vorba si despre a-ti folosi puterea interioara pentru a te proteja.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Dagaz: Aceasta runa reprezinta ciclicitatea: zi-noapte. Ce se ridica va cadea. Ce creste va descreste. Acesta este fluxul naturii. Dagaz este runa trezirii spirituale, a lumii noi, a noilor posibilitati si oportunitati. In timp ce unele palesc, altele se ridica si stralucesc. Universul cere echilibrul, iar proportiile sunt perfecte.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

MESAJE INGERI pentru zodii, luna NOIEMBRIE 2021
Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna NOIEMBRIE 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna NOIEMBRIE 2021.
Mesaje ingeri luna NOIEMBRIE – BERBEC
„Ai incredere si credinta pentru ca totul lucreaza in favoarea ta.”

Zanele iti trimit acest mesaj ca sa te asigure ca dorintele si rugaciunile tale au fost primite de divinitate si vei primi raspuns pentru ele intrucat Universul lucreaza in culise pentru a te ajuta. Desi poate ca nu vezi inca rezultatele, ele sunt aproape vizibile. Exact asa cum semintele au nevoie de timp pentru germinare sub suprafata pamantului inainte de a tasni in afara cu primele frunze, asa se intampla si cu dorintele pana sa devina realitate. Ai incredere si credinta ca totul functioneaza acum in favoarea ta…pentru ca asa este.

Alte interpretari: mentine-ti gandurile pozitive ca sa atragi cele mai favorabile rezultate ; da la o parte amanarea ; incredinteaza orice frica sau ingrijorare lui Dumnezeu si ingerilor ; cere suport si accepta ajutorul cand iti este oferit ; continua sa faci pasi cu actiune care te vor duce in directia viselor tale ; crede in tine.

Mesaje ingeri pentru zodii luna NOIEMBRIE – TAUR
„Mutarea este un pas in directia corecta pentru tine.”

Zanele sunt atat de armonizate cu pamantul incat ele pot detecta schimbari cu mult inainte de a fi aproape de ele. Acest mesaj vine la tine pentru ca zanele prevad ca te vei muta intr-o noua locatie cu rezultate pozitive. Daca ceri ajutorul lor, zanele te pot ajuta cu aceasta schimbare, incluzand detașarea de actuala locuinta, eliberarea unor griji financiare si gasind o noua locuinta minunata.

Alte interpretari: • o schimbare pozitiva in viata ta financiara iti permite sa iti gasesti o locuinta mai buna • cineva vine sau pleaca din casa ta • o relatie anunta veștile mutarii • considera o cariera care ajuta alti oameni cu schimbarea locuintei, la fel ca feng shui-ul

Mesaje ingeri luna NOIEMBRIE – GEMENI
„Imbunatateste-ti dieta iar viata ti se va imbunatati.”

Ai primit acest mesaj datorita cererilor tale de ajutor legate de scopul vietii si de a trezi darul spiritual al clarviziunii. Zanele spun ca metabolismul corpului tau este foarte sensibil. Ele te ghideaza in a face o schimbare spre o dieta sanatoasa, dar tu nu ai auzit sau nu ai crezut acest mesaj. Deci zanele iti ofera acum acest mesaj ca sa iti confirme faptul ca ai auzit corect. Pe masura ce iti imbunatatesti dieta, iti vei vindeca si alte lucruri din viata ta.

Alte interpretari: ~consulta un nutritionist ~ opreste-te din a mai consuma alcool sau alte substante nocive ~reduce chimicalele din produsele pe care le consumi ~renunta la fumat

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.