Eugen Teodorovici: A doua zi de guvernare PNL, minciunile continuă. Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheaţă sub soare

Publicat: Miercuri, 06 Noiembrie 2019 23:52 // Actualizat: Miercuri, 06 Noiembrie 2019 23:52 // Sursa: romaniatv.net

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor, a scris pe Facebook că, în a doua zi de guvernare PNL, "miniciunile continuă”, dar susţine că va da detalii despre lucrurile la care se referă după cele "12 zile de miere" care au mai rămas.

Foto: gov.ro

"A doua zi de guvernare PNL... minciunile continuă (detalii după #AMR12ziledemiere). Nu reuşesc să depăşească nivelul clasei întâi, când vin de mânuţe cu mama şi tata, pentru a le da curajul să păşească în clasa frumos amenajată. Doar că, dacă în prima zi de şcoală atitudinea e justificată de vârsta fragedă a protagoniştilor principali, situaţia e mult mai tristă şi gravă având în vedere că vorbim despre guvernul unui stat european şi democratic. Să fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-şi asuma responsabilitatea unei guvernări şi a deciziilor ce le presupune? Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheaţă sub soare, dacă este nevoie de prezenţa preşedintelui la fiecare şedinţă de Guvern", a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

"Cum să ai aşteptări de la cineva care nu are nici măcar minima decenţă de a se prezenta la noul loc de muncă, asumându-şi, din primul moment, funcţia pe care şi-a dorit-o sau în care a fost numit? Cum să «salveze» ei România, dacă ei nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor?", a completat Teodorovici.

Acesta a adăugat la postare şi hastag-urile #AMR12ziledemiere, #insistpentruRomania, #spuipnlspuiFAKE.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la şedinţa de Guvern, iar premierul Ludovic Orban a participat marţi şi miercuri la instalarea în funcţie a miniştrilor din Cabinetul său. De asemenea, Orban va participa şi joi la preluarea portofoliilor de către mai mulţi miniştri.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Eugen Teodorovici guvernul orban Ludovic Orban PNL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 nov 08:02
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Păi, nu ți s-a topit ție pe scalp?
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H