Eugen Teodorovici: „Dar excelenţa sa, premierul României, câte ore petrece cu masca pe faţă între 4 ţigări şi 2 pahare de coniac?”

Eugen Teodorovici cere vehement guvernului să reducă numărul de ore pentru elevii care merg fizic la cursuri şi o întreabă ironic pe Monica Anisie câte ore petrece premierul Orban cu masca pe faţă.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 09:19
Eugen Teodorovici: „Dar excelenţa sa, premierul României, câte ore petrece cu masca pe faţă între 4 ţigări şi 2 pahare de coniac?”

„A PATRA zi de #școală, o nouă zi de #bătaiedejoc la adresa elevilor‼️

Dincolo de promisiunile privind reducerea numărului de ore, regăsim în orarul elevilor din anii terminali de #gimnaziu și #liceu (pentru care s-a ales, în majoritatea unităților de învățământ, desfășurarea orelor cu prezența fizică permanentă) un număr de 6 sau chiar 7 ore în fiecare dintre zilele săptămânii. O întreb pe doamna Anisie, convins fiind că în nețărmurita-i pricepere va ști să răspundă: cu cine putem asemăna un #elev de clasa a opta care se vede nevoit să stea 7 ore cu masca pe față, uneori chiar și în pauze?

Cu un #medic care intră într-o operație foarte dificilă pe creier sau pe cord deschis și este nevoit să suporte ore în șir masca pe față pentru a salva viața unui semen sau cu un #miner care intră în șut, dar numai pentru 6, nu pentru 7 ore, precum un elev de gimnaziu?

O mai întreb pe doamna Anisie, câte ore #rezistă domnia sa cu masca pe figură? Dar „excelența sa”, premierul României, câte ore #petrece cu masca pe față între 4 țigări și 2 pahare de coniac?

Oare sunt obligați să poarte #masca tot atâtea ore câte sunt nevoiți să o suporte elevii și profesorii într-o zi? Zi de zi, în fiecare săptămână petrecută la școală?
Dacă tot nu au fost capabili să rezolve problema tabletelor sau măcar a manualelor, putem noi să sperăm la o #regândire a programei școlare și la o #reducere a numărului de ore petrecute în școală, cu masca pe figură, în următoarele săptămâni?”, a scris pe Facebook fostul ministru al Finanţelor.

Citeşte şi: Victor Ponta: „Guvernul manipulează datele în mod intenţionat. Acest lucru va costa vieţi omeneşti”