Victor Ponta: „Guvernul manipulează datele în mod intenţionat. Acest lucru va costa vieţi omeneşti”

Victor Ponta a declarat în direct la România TV faptul că Guvernul manipulează datele covid în mod intenţionat pentru a putea organiza alegerile locale la sfârşitul lunii septembrie. Conform liderul Pro România, acest lucru va costa vieţi omeneşti şi va duce România într-o situaţie gravă.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 16:49
Victor Ponta: „Guvernul manipulează datele în mod intenţionat. Acest lucru va costa vieţi omeneşti”

Liderul Pro România susţine că atâta timp cât la putere se află Guvernul Orban românii nu vor primi alocaţii sau pensii. De asemenea, politicianul susţine că autorităţile au ales interesul politic în locul sănătăţii românilor.

Citeşte şi: Victor Ponta: S-au făcut pregătiri pentru alegeri, nu pentru începerea şcolii. Asta ne va costa mult

„Cât timp o să avem Guvernul Orban oamenii nu vor primi alocaţii sau pensiile. Au zis că le amână la anul, dar atunci vor fi şi mai puţin bani şi nu vor fi alegeri. Pe 27 septembrie, între sănătatea noastră şi interusul politic al PNL, acesta a decis foarte clar pentru alegeri. Acest lucru va costa vieţi omeneşti şi ne va duce într-o situaţie mai gravă. În mod inteţionat, Guvernul manipulează datele şi anume nu face destule teste. Am ajuns la un număr de teste de 12.000-15.000 în timp ce restul ţărilor fac 100.000 de teste pe zi. Se doreşte până pe 27 septembrie să nu se testeze oameni” , susţine Victor Ponta.

„Guvernul nu doreşte să aflăm adevărul, dar asta ajută ca foarte mulţi oameni să ştie să nu intre în contact, să stea izolaţi. Guvernul vrea să facă alegeri şi vrea să ţină numărul cât mai mic” , a menţionat liderul Pro România.