Eugen Teodorovici, la DNA. Fostul ministru PSD: „Am cerut să vin să ascult toate convorbirile despre mine”

Fostul ministru al Finanţelor şi al Fondurilor Europene Eugen Teodorovici s-a prezentat joi dimineaţă la DNA, el declarând la ieşirea din sediul instituţiei că a vrut să asculte înregistrările unor discuţii cu politicieni cu funcţii înalte, înregistrări aflate într-un dosar din 2013, care a fost clasat.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 06:14
Eugen Teodorovici, la DNA. Fostul ministru PSD: „Am cerut să vin să ascult toate convorbirile despre mine”

Eugen Teodorovici a precizat în faţa sediului DNA că a cerut să asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

„Eu am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat că dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasă hârtia cu notificarea că s-a clasat, fără să ştiu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar. Eu am venit să aflu de la dânşii (procurori – n.r.), să ascult acele convorbiri telefonice din acea perioadă. (…) Discuţia respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei speţe din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam şi discutam şi probabil şi astăzi la fel, şi foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoană publică şi este normal”, a afirmat Eugen Teodorovici, conform Agerpres.

Fostul ministru al Finanţelor a adăugat că sunt politicieni cu „funcţii foarte înalte” care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

PNL vrea să modifice legea privind reforma în sănătate după alegerile parlamentare. Anunţul lui Nelu Tătaru: „Putem face acest lucru”

 

 


loading...