Eugen Teodorovici: Nu plec la PRU, rămân membru PSD. Cred că voi fi pe listele PSD la alegeri

Eugen Teodorovici, senatorusocial-democrat şi fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta, a declarat marți că nu a discutat posibilitatea înscrierii sale în Partidul România Unită. El a arătat că va rămâne în PSD și va candida la alegerile parlamentare din partea acestui partid.

30 aug. 2016, 14:44
Eugen Teodorovici: Nu plec la PRU, rămân membru PSD. Cred că voi fi pe listele PSD la alegeri

„Nu sunt membru PRU. Sunt membru al PSD și datorită PSD am ajuns și ministrul Finanțelor și al Fondurilor Europene și am de gând să merg mai departe în aceeași luptă a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fără niciun fel de discuție”, a susținut declarat Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

El a precizat că nu a avut nicio discuție cu Victor Ponta privind înscrierea în PRU.

„Nici măcar discuții nu au fost și nu cred că și-ar pune cineva problema ca eu să plec din PSD”, a adăugat deputatul social-democrat.

Teodorovici a susținut că PSD nu este slăbit în urma plecării mai multor parlamentari la PRU, arătând că el se va regăsi pe listele parlamentare ale social-democraților.

„Va fi o discuție la nivelul județului și, ulterior, la nivel central și eu sper să fiu (pe listele parlamentare ale PSD — n.r.). (…) Eu cred că voi fi pe listele PSD”, a mai spus senatorul.

Citeşte şi: Bogdan Diaconu: Sebastian Ghiţă s-a înscris în Partidul România Unită. Trebuie să ne reprezentăm şi interesul nostru, al românilor