Eugen Teodorovici, pe lista scurtă pentru şefia ASF, postul plătit cu 14.000 de euro pe lună

Eugen Teodorovici este în cărţi pentru a prelua şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), anunţă Economica.net.  Negocierile au început, iar PSD se prevalează de faptul că are cea mai mare prezenţă în Parlament şi cere în continuare şefia ASF, conform algoritmului politic, chiar dacă PNL se află la guvernare. 

RomaniaTV.net
20 dec. 2019, 09:06
Eugen Teodorovici, pe lista scurtă pentru şefia ASF, postul plătit cu 14.000 de euro pe lună

Trei nume grele sunt înscrise pe lista scurtă pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit sursei citate.

Primul pe listă este Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanţe în Guvernul Ponta şi în Guvernul Dăncilă, şi fost ministru al Fondurilor Europene. 

Pe lista scurtă se mai află şi senatorul Daniel Cătălin Zamfir, cunoscut publicului larg prin iniţiativele sale legislative legate de abuzul băncilor asupra consumatorilor şi bineînţeles prin promovarea legii dării în plată, şi actualul vicepreşedinte al Curţii de Conturi și Director al Școlii Doctorale Economie II de la Academia de Studii Economice din București, prof. univ. dr. Nicu Marcu.