Eugen Teodorovici spune că a primit cadou adidaşii Louis Vuitton de 900 de dolari, dar nu apar în declaraţia de avere

Pantofii sport marca Louis Vuitton în valoare de 900 de dolari, cu care Eugen Teodorovici s-a afişat la mitingul social-democrat de la Braşov, ar fi cadou primit de ministrul Finanţelor de la "fetele înalte" din Republica Moldova. Cadoul nu apare în ultima declaraţie de avere a ministrului, completată vara trecută.

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 12:40

„Nu pot să vă spun cât am dat pe ei. Nu ştiu, pentru că i-am primit cadou. De la o echipă de fete din Republica Moldova. Înalte aşa, la 1.80…”.

Acesta a fost răspunsul ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, la întrebarea Economica.net legată de cât au costat de fapt pantofii sport Louis Vuitton pe care i-a purtat la mitingul organizat de PSD duminica trecută la Braşov.

Încălţările nu apar în declaraţia de avere a ministrului, care prevede declararea cadourilor, serviciilor sau avantajelor primite gratuit de la diverse persoane, a căror valoare depăşeşte 500 de euro. Declaraţia este din iunie 2018, depusă la Senat. 

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, a mers duminică la mitingul social-democrat de la Braşov încălţat cu o pereche de adidaşi Louis Vuitton în valoare de aproape 900 de dolari.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici, încălţat cu adidaşi Louis Vuitton de 900 de dolari la mitingul social-democrat de la Braşov