Eugen Tomac despre candidatura la primărie a lui Traian Băsescu! „Oricând poate oferi surpriza pe scena politică”

Liderul PMP, Eugen Tomac, a comentat posibilitatea ca fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, să candideze pentru postul de primar al Capitalei. Acesta a adăugat faptul că "preşedintele Băsescu oricând poate oferi surpriză pe scena politică"    

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 14:05
Eugen Tomac despre candidatura la primărie a lui Traian Băsescu! „Oricând poate oferi surpriza pe scena politică”

„E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom avea un candidat puternic. Președintele Băsescu oricând poate oferi surpriza pe scena politică. Să nu ignore nimeni mesajul lui când a spus: eu nu mi-am încheiat un mandat câștigat în primul tur în 2004. Deci oricând poate oferi o surpriză”, a afirmat Tomac.

Candidatura lui Traian Băsescu depinde de modul în care vor fi organinzate alegerile locale, în unul sau două tururi. În plus, candidatura acestuia este folosite de PMP ca instrument de negociere politică cu PNL.

Traian Băsescu a fost primar al Capitalei în mandatul 2000-2004. El a câștigat și următorul mandat, însă în decembrie 2004 a câștigat primul mandat de președinte al țării, astfel acesta a renunțat la funcţia de primar al oraşului Bucureşti.