Eugen Tomac: PMP creşte tot mai mult. Sute de români i se alătură zilnic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat sâmbătă la Craiova, unde a participat la întâlnirea regională Sud-Vest Oltenia a partidului, că PMP este în plină ascensiune şi că odată cu înregistrarea, partidul a intrat într-o nouă etapă, pentru că sute de români i se alătură zilnic, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
22 feb. 2014, 17:20
Eugen Tomac: PMP creşte tot mai mult. Sute de români i se alătură zilnic

„Suntem în plină ascensiune. Partidul nostru creşte tot mai mult în întreaga ţară şi azi am vrut să dăm un semnal clar de aici, din Oltenia, că odată cu înregistrarea partidului nostru am intrat într-o nouă etapă: zilnic, sute de români se alătură Partidului Mişcarea Populară, odată cu alăturarea de echipa PMP a doamnei Elena Udrea şi a celorlalţi deputaţi din Parlamentul României, simţim cum în toate regiunile ţării, chiar şi în diaspora, tot mai mulţi români sunt interesaţi de oferta noastră politică”, a susţinut liderul PMP într-o conferinţă de presă.

Tomac a spus că obiectivul PMP îl reprezintă dispariţia USL şi oprirea „PSD-izării României” şi că cel mai târziu în 2016 partidul său va da viitorul guvern al ţării.

La rândul său, deputatul Elena Udrea a afirmat că obiectivul PMP de a deveni principala forţă de opoziţie din România prinde contur, pentru că sute şi mii de oameni de bună credinţă vin în acest proiect.

„Pentru Mişcarea Populară este evident că ceea ce ne-am propus, adică să devenim principala forţă de opoziţie, se întâmplă. Faptul că oriunde mergem în ţară, sute de oameni, mii de oameni vin alături de noi arată că mesajul nostru este credibil, este onest, este dat cu bună credinţă şi oamenii înţeleg că este nevoie de o forţă politică nouă, care să vrea să facă politica altfel: o politică a bunei credinţe şi a rezultatelor concrete pentru oameni. Suntem un partid la început, nu dăm funcţii, nu oferim avantaje, nu punem rudele la ASF pe salarii de zeci de mii de euro, nu dăm contracte cu statul, nu trimitem instituţiile statului, cum ar fi ANAF-ul, să ne protejeze clientela politică şi cu toate acestea oamenii vin lângă noi. (…) Sunt mulţi români care au nevoie de un partid cum este Mişcarea Populară şi sunt convinsă că aceştia vor vota MP la europarlamentare, vor vota cu candidatul pe care îl va susţine MP la prezidenţiale”, a spus Udrea.

La Craiova a avut loc sâmbătă întâlnirea regională Sud-Vest Oltenia a Partidului Mişcarea Populară, la care au participat Eugen Tomac, preşedinte al PMP, deputatul Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, Teodor Baconschi, membru fondator PMP, Cristian Petrescu, secretar general al PMP, Daniel Funeriu, membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, deputatul Florin Popescu, coordonator al campaniei electorale a Partidului Mişcarea Populară, parlamentari şi preşedinţi ai filialelor PMP din regiunea Oltenia.

De asemenea, cu acest prilej a fost inaugurat şi sediul PMP – filiala Dolj din Craiova, care funcţionează într-o clădire de patrimoniu recent renovată.